Áfonya és chia mag reggeli puding

Avatar admin | 2021.01.31. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

GYIK


Ez a chia puding jó a fogyáshoz?

A fogyás vagy a súlykezelés elősegítésének számos módja van. Ennek egyik biztos módja az éhség-visszaszorító egészséges étel fogyasztása.

A rostban gazdag összetevők használata a kedvenc módszerünk a fogyókúrás receptek megtervezéséhez. Hiszünk ebben a megközelítésben, sőt, meg is tettük első étkezési terv könyvünk ezen az egyszerű, mégis hatékony tudományos elven alapul.

Az étvágy visszaszorításának és a napközbeni túlfogyasztás vagy nassolás megakadályozásának másik módja az, ha fehérjében gazdag ételeket fogyasztasz a fő étkezés előtt, például reggelire.

Nos, ez a chia puding fehérjében és rostokban egyaránt gazdag! Ráadásul cukormentes és csak egészséges összetevőket használ. Ezért ez a reggeli tétel abszolút kiegészítő a reggeli menüjéhez és ragyogó módja a fogyásnak.

Ez a chia puding keto?

Bár az áfonyás puding receptünkben nem használtunk hozzáadott cukrot, az extra íz és a természetes édesség érdekében néhány dátumot adtunk hozzá. A szénhidráttartalmú keto diétán technikailag nem engedélyezettek az időpontok.

De mivel csak egy dátumot használunk adagonként, nyugodtan kihagyhatja a dátumokat ebből a receptből, és 100% -osan elkészítheti ezt a chia pudingot.

Az évek során jó néhány, optimálisan egészséges keto receptet is megterveztünk. Nézd meg őket itt.

Kaphatom ezt a Chia pudingot, ha cukorbeteg vagyok?

Igen, mert nem adtunk hozzá cukrot a receptünkhöz. Ehelyett csak olyan dátumokat használtunk, amelyek közepesen alacsony GI és GL.

Ennek a pudingnak minden adagja (tál / pohár) csak egy dátumot használ. Ez a tény a dátumok alacsony GI-pontszámával párosulva azt jelenti, hogy a cukorbetegek problémamentesen élvezhetik ezt.

Chia puding töltelék?

A chia puding meglehetősen teli, mert a chia magokban fehérjék és rostok egyaránt vannak. A fehérjék és a rostok csökkentik az éhségérzetet, ennek következménye gyakran az étkezés utáni “teltségérzet”.

Különböző utakon teszik ezt. A rostok ezt úgy teszik, hogy lelassítják az étel emésztését. A fehérjék ehelyett az éhséget visszaszorító hormonok felszabadulását idézik elő [3].

De a rostokban és fehérjében gazdag ételek szépsége az, hogy étvágyunk csillapításához nincs szükség túlevésre.

Ezért akkor érezhetjük jóllakottnak és jóllakottnak, ha kevesebb ételt fogyasztunk, ha ez az étel rostokban vagy fehérjékben gazdag.


Source link


20 Views 0 Ratings Rate it