Alacsony gázár + egyszerű autóápolás = több megtakarítás – Legyen tisztában az autóápolással

Avatar Gadam | 2021.01.29. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Alacsony gázár + egyszerű autóápolás = több megtakarítás

Mivel a gázárak továbbra is alacsonyak, az autósoknak ki kell használniuk megtakarításaikat és vissza kell fektetniük járműveikbe. Ha az autók most költenek egy keveset az üzemanyag-hatékonyság növelésére, akkor az autósok megsokszorozhatják az üzemanyag-megtakarításokat és több pénzt takaríthatnak meg a szivattyúnál – állítja az Autóápoló Tanács.

Mivel az Egyesült Államok Energetikai Információs Igazgatósága szerint egy gallon gáz átlagos költsége továbbra is alacsony, 2,166 dollár, az Car Care Council arra ösztönzi az autósokat, hogy legyenek figyelmesek az autóápolásra, és hajtsanak végre egyszerű lépéseket az üzemanyag-hatékonyság javítása és a pénzmegtakarítás érdekében.

  • Motor teljesítmény: Tartsa autóját megfelelően hangolva, hogy átlagosan négy százalékkal javítsa a gázfutást.
  • Guminyomás: Tartsa megfelelően felfújva a gumiabroncsokat, és akár három százalékkal javítsa a gázfutást.
  • Motorolaj: Növelje egy-két százalékkal a gáz futásteljesítményét a gyártó által ajánlott motorolaj használatával.
  • Légszűrők: Az idősebb járművek eltömődött légszűrőinek cseréje javíthatja az üzemanyag-takarékosságot, és javíthatja az összes jármű teljesítményét és gyorsulását.
  • Gáz sapka: A sérült, laza vagy hiányzó gázvédő kupakok cseréje megakadályozza a gáz párolgását a levegőben.
  • Javítsd meg: Egy súlyos karbantartási probléma kezelése, például egy hibás oxigénérzékelő, akár 40 százalékkal is javíthatja a futásteljesítményt www.fueleconomy.gov.

„Az egyszerű és olcsó autóellátásba történő kis befektetés hozzájárul a jobb üzemanyag-fogyasztáshoz. Ezenkívül a vezetési szokások módosítása, például a sebességkorlátozás betartása, valamint a gyors leállítások és indulások elkerülése szintén növelheti az üzemanyag-hatékonyságot. „Az utazások megszilárdítása, a túlzott alapjárat elkerülése és a felesleges tárgyak csomagtartóból való eltávolítása szintén egyszerű módszer az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére.”

A nonprofit autógondozási tanács információforrás a „Be Car Care Aware” fogyasztói oktatási kampányban, amely a járművek rendszeres gondozásának, karbantartásának és javításának előnyeit hirdeti a fogyasztók számára. A legfrissebb autóápolási hírekkel kapcsolatban keresse fel a tanács online médiatermét a címen http://media.carcare.org. A népszerű Car Care Guide ingyenes példányának megrendeléséhez keresse fel a tanács fogyasztóvédelmi webhelyét a címen www.carcare.org.


[ad_2]
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it