Antipasto Tortellini nyárs citromos bazsalikomos vinigrettel.

Avatar Gadam | 2021.05.03. 180 Views 0 Likes 0 Ratings

180 Views 0 Ratings Rate it

A tavaszi termékek felkarolása ezekkel az egyszerű Antipasto Tortellini nyársakkal, citromos bazsalikomos vigrával. Friss sajtos tortellini és mozzarella, gyors citrom bazsalikomos vinaigrette-ben pácolva, majd sült paprikával, olívabogyóval, paradicsommal és válogatott húsokkal nyársra rétegezve. Tálaljuk a nyársakat pirított ciabatta kenyérrel az oldalán és további vinaigrettel. Ez a legegyszerűbb előétel, mégis olyan elképesztően JÓ. Nagyszerű a közelgő anyák napjára és az utána következő összes nyári összejövetelre.

az Antipasto Tortellini nyárs tetején lévő fotó citrom bazsalikomos viigrával

Annyira izgatott vagyok, hogy ezzel a recepttel kezdhetem a hetet, mondtam nektek, hogy jön!

Mivel ezen a vasárnapi anyák napja és csak pár hete van az emléknap, mindenképpen előétel-szórakoztató módban vagyok. Most még inkább, amikor az idő melegíteni kezd. Az emberek lassan kimerészkednek, és kis összejövetelekkel térnek vissza a „normális élethez”.

Pár hete terveztem ezeket. Erre a hétre spóroltam őket abban a reményben, hogy ti, anyák napjára elkészítitek őket. De őszinte leszek, ezek olyan szórakoztatóak és finomak, hogy még vacsorára is örülnék nekik. Szép változás a szokásosnál!

felső előkészítő fotó Antipasto Tortellini nyárs összetevőkről

Itt vannak a gyors részletek

Ha még nem ismeri az antipastót, akkor az pirított kenyérkockák, olajbogyó, meggyparadicsom, articsóka, dinnye golyó (én görögdinnyét és sárgadinnyét használtam), pirospaprika, sonka, friss mozzarella, kockák éles provolone és friss bazsalikom. Azt javaslom, hogy keverje össze a nyársakat. Csináltam párat dinnye golyóval, és párat anélkül. Néhány olajbogyóval és néhány anélkül. Egyszerűen játszottam kombókkal, és jól szórakoztam rétegezni őket. Bármilyen módon rétegezheti őket, finomak lesznek!

Mivel tudod, hogy mindent kis csöpögéssel szeretek, egy élénk kelkáposztás pesztót készítettem a nyársak mellé. A pesto megakadályozza a zöldségek és a kenyér kiszáradását, miközben komoly ízt ad hozzá.

előkészített fotó pesto feldobta Tortellinit és mozzarellát

Szeretem a nyárs előételek ötletét. Kézben tarthatók, és az emberek könnyen megragadhatják és el tudják menni, ugyanakkor személyes harapások is, nem szükséges megosztás! Tökéletes szabadtéri szórakozáshoz.

A nyársak még ennél is jobb, hogy idő előtt összeszerelheti őket, megtarthatja bennük a hűtőszekrényt, majd tálalás előtt egyszerűen kihúzhatja őket.

Közvetlenül tálalás előtt szeretek egy kis csepegtetni a vinaigrette-ről a nyársra. Aztán hagytam, hogy egy kicsit üljenek pácolni. Az oldalán lévő pirított kenyérkockákat is felszolgálom szép ropogós falatként. Valami extra, hogy belemerüljön a vinaigrette-be – finom!

Antipasto Tortellini nyárs citromos bazsalikomos vinigrettel

A végső ajánlásom?

Próbáljon meg próbát tartani vasárnap Anyák napjára. Remélem, hogy végül annyira megszereti őket, hogy egész nyáron újrateremti őket.

Nyilvánvalóan nagyon izgatott vagyok az előttünk álló meleg nyári napokért!

PS. Havazik!

Antipasto Tortellini nyárs citrom bazsalikomos vinigrettel |  halfbakedharvest.com

Más antipasto recepteket keresve próbálja ki ezeket:

Antipasto tésztasaláta Herby Parmesan Vinaigrette-tel

Görög ihletésű Antipasto tál

Antipasto Mozzarella szendvics Lemony Basil Pesto-val

Végül, ha elkészíti ezt az Antipasto Tortellini nyársat citrom bazsalikomos vinaigrettel, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!Antipasto Tortellini nyárs citrom bazsalikomos vinigrettel |  halfbakedharvest.com