Aranyos, felújított CD-állati díszek {Hal és Madár}

Avatar Gadam | 2021.06.26. 209 Views 0 Likes 0 Ratings

209 Views 0 Ratings Rate it

Ne dobja el azokat a régi CD-ket! Ismételje meg ezeket az aranyos, újrahasznosított CD kézműves állatdekorációkat! Olyan könnyen elkészíthető, kéznél lévő kézműves kellékekkel, ezek az állatok biztosan megmosolyogtatják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Olyan egyszerűen testre szabhatja ezeket és egyedivé teheti őket! Jó szórakozást, hogy ezeket a régi CD-ket vagy DVD-ket szórakoztató új kézműves projektgé varázsolja!

CD hal és madár kék papírra

Upcycled CD Animals

Szeretem felpörgetni mindent, amit csak tudok. Bármely szemétből vagy szemétből könnyen pompás kincs lehet. A projekt legjobb része az, hogy a gyerekek imádják velük elkészíteni kedvenc állataikat. Természetesen nekünk, felnőtteknek is tetszeni fog, ha dekorációval is elkészítjük őket. Mindig nagyon jó látni, hogy valami, amit eldobtak volna, szórakoztató új dologgá válik!

Ha szeret CD-ket vagy DVD-ket használni a készítéshez, rengeteg más ötlet használható. Ez hold és nap baba szoba dekoráció személyes kedvenc, de lehet, hogy inkább ilyesmit készítene régi CD kávébab alátét helyette! Mint mondtam, rengeteg ötlet, hogy a tiéd valami új és csodálatos legyen.

Barna CD madár bokor, rózsaszín virágokkal

Milyen állatokat készíthetek a CD-kből?

Bármilyen állatot készíthet, amire csak gondolhat. Azonban a legkönnyebben elkészíthető állatok egy hal, béka, bagoly, madár és macska. Kis képzelőerővel képes lesz elágazni és elkészíteni, bármi is a kedvenc állata. Az alábbiakban még néhány ötletet remek létrehozni CD vagy DVD alapként. Hozzáadhat más elemeket a kézműves szekrényből, hogy egyedivé tegye őket.

  • Zsiráf
  • Elefánt
  • Oroszlán
  • Disznók
  • Csirke

Nő a kék CD hal

Hol tudom ezeket felakasztani?

Ezeket az aranyos, újrahasznosított cd állatokat bárhol felakaszthatják. Remekül díszíti a gyerekszobát, a klubházat vagy a faházat. Nagyon aranyos lenne, ha parti dekorációként vagy a kerti dekoráció részeként is felhasználnák.

Szeretem azt az ötletet, hogy különféle eszközöket készítsek egy hálószobában egy Noé bárkája vagy állatkert témájú dekor ötlethez. Természetesen különböző állatokat is felhasználhat, hogy egyedi megjelenést teremtsen egy születésnapi partin vagy eseményen. Még a Nyaralás Bibliaiskolában lévő templomunkba is felhasználnám őket a nyári hónapokban, amikor állattémák vannak!

Nő a gazdaság madár cd kézműves

Mit használhatok ezek felakasztására?

Ha ezeket fel akarja akasztani a mennyezetére, használhat néhány különböző dolgot. A legelőnyösebb lehetőségem az, hogy késsel egy kis lyukat szúrom a tetejére, és horgászzsinórt fűzök a CD-re, hogy felakasszam a mennyezetről. Egy másik lehetőség az, hogy egy darab zsineget, zsineget vagy fonalat ragasztunk a CD vagy DVD hátuljára, és felakasztjuk a mennyezetre.

Akár mágnest is használhat, és a CD vagy DVD hátoldalára ragaszthatja, hogy fém felületre ragassza. Rengeteg módja van annak, hogy ezeket otthona köré tegye, és könnyedén felakaszthassa, anélkül, hogy rengeteg extra eszközre lenne szüksége.

Kék hal a kő

Vághat CD-ket vagy DVD-ket ollóval?

Ha össze akarta osztani a lemezeket, akkor a CD-ket és DVD-ket ollóval felvághatja. Megtörheti a lemezeket is. Legyen óvatos, mert a darabok élesek lesznek, és néha kisebb darabok letörhetnek és átrepülhetnek a levegőben. Védőszemüveg használata ajánlott.

Különböző időpontokban, nagy sikerrel használtam Xacto kést, ollót, kézműves kést, dobozvágót vagy óncsíkot. Mindezek az ötletek jól működnek, de körültekintően kell felhasználni őket, hogy senki ne sérüljön meg vagy sérüljön meg.

Kék CD hal a fűben

Milyen festéket használjak régi DVD-kre és CD-kre?

Amikor a régi DVD-ket és CD-ket festem, szívesen használok akrilt vagy festékszórót. Az akril sokféle színben kapható, míg a festékszóró a legkönnyebb, mert egyszerűen permetez. Nincs szükség kefére. Ez vastag bevonatot hoz létre, amely jól eltakarja a lemezt. Ha áttetszőbb megjelenést szeretne, használhat akvarell típusú festéket vagy mázat, majd letakarhatja tömítőanyaggal.

Barna CD madár kék papíron, felhők

Szükséges kellékek

Kellékek CD állatok számára

Hogyan készítsünk egy régi CD állatdíszt

A barna, csillogó papír hátoldalán keressen egy kört a CD-vel, útmutatóként.

Nyomkövető kör fehér papírra

Vágja ki a habpapír körét.

Kör kivágása habpapírból

Húzza le a ragacsos hátlapot a körről, majd nyomja meg a CD tetejét, és győződjön meg arról, hogy az egyenesbe áll és jól tapad a felülethez.

Barna papír hozzáadása a CD-hez

Vágjon egy kis narancssárga háromszöget papírból vagy habból.

Ragassza a háromszöget a CD egyik oldalára úgy, hogy a hegyes oldala kifelé nézzen.

Csőr ragasztása CD-madárra

Ragasszon egy tollat ​​a CD tetejének közepére úgy, hogy kilógjon a szélén.

Tegyen egy kis darab tollat ​​a CD hátuljának alsó része felé, egyet pedig a CD tetejére, és forró ragasztóval rögzítse a helyén.

Tollak hozzáadása a madárhoz

Ragassz egy googly szemet a CD elejére, közvetlenül a csőr fölé.

Googly szem hozzáadása a barna madárhoz

Egy kék kézműves papíron vagy habpapíron kövesse a halfark alakját, egy nagy uszony alakját és egy kis szívét.

Nyomkövetés kék habpapíron

Vágja ki a kék formákat.

Ragasszuk a farok hátuljára, az uszony tetejére és a szívre úgy, hogy a lekerekített rész kifelé nézzen az oldalán, ajkaként.

Habpapír uszonyok ragasztása CD-re

Ha szükséges, tegyen egy googly szemet az ajkak fölé.

Ujj ragasztása CD-re

Tegye fel vagy függessze fel a dekorációt horgászzsinórral.

CD madár és CD hal a fehér asztal

További nagyszerű kézműves ötletek

Ha további nagyszerű ötleteket szeretne újrahasznosított kézműves készítéséhez, az alábbiakban bemutatom a kedvenceimet. Ezeket könnyű elkészíteni, szórakoztató a gyerekek számára, és kiválóan alkalmasak arra, hogy feldobjanak valamit, amit egyébként kidobhat.

Hozam: 2

Nő a CD-hal

Fordítsa a régi CD-ket vagy DVD-ket imádnivaló kis állatokká! Ez az egyszerűen felújítható CD kézműves eszköz tökéletes állat témájú dekoráció a baba óvodában!

Prep Time
5 perc

Aktív idő
10 perc

Teljes idő
15 perc

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
1 USD

Megjegyzések

A habpapír helyett kártya vagy építőipari papír használható.

Ajánlott termékek

Amazon társult tagként és más társult programok tagjaként a minősített vásárlásokból keresek.

Legyen kreatív a CD-állatokkal, és festse ki magát a CD-t, hogy még másképp nézzen ki!

Barna CD madár a fatönkön

Ezek nagyszerűek, ha csoportosan készítik őket, és a babaszobában vagy az óvodában egy táblával felakasztják a falra.

Kék uszonyos CD hal fa szelet

Tedd a madarak tetszőleges színűvé, és keverd össze a tollszíneket, hogy egyedi megjelenést kapj.

Nő a barna régi CD madár

Akár a tornácon vagy a teraszon is felakaszthatók, hogy egy kis szórakozást adjon a kert megjelenésének!

Kék CD hal a fűben

Youtube videó:


Forrás link


209 Views 0 Ratings Rate it