Árpa spenótleves vegán Crème Fraîchével

Avatar Gadam | 2021.02.03. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Bőséges vegán levest hozunk önnek, friss spenóttal, egészséges árpával, ropogós körtével és tejmentes krémmel. 30 percnél rövidebb idő alatt elkészül, ez a recept nem igényel sok munkát, de csomagolva van nagy aroma. Vessünk egy gyors pillantást arra, hogy mitől különleges ez a leves.

Az íze. Rétegeztük a borsó, a spenót és a gyöngy árpa megnyugtató ízeit a cukros és ropogós körtével. Szeretjük ezt a kontrasztot, mivel egy olyan levest ad nekünk, amely még mindig nagyon otthonos de olyan bonyolultsággal, amely minden kanalat kiemel.

A szálak. Semmi sem mondja “egészséges” mint a rostokban gazdag étel. A spenót, a körte és az árpa rengeteg élelmi rostot tartalmaz, amelyek feltöltenek és elősegítik az emésztést.

A krémesség. Krémes, meleg és kiadós. Ez a jó dolog! Az összes alapanyagot sima velouté levesbe kevertük, és mindent egy alacsony zsírtartalmú, vegán krémfrizem örvényével töltöttünk meg. Yum!

Összességében az árpa- és spenótlevesünk teljes ételt kínál, kiadós, mégis izgalmas ízzel és kiegyensúlyozott táplálkozási profillal. Egy nagy tálból kapsz 60% RDI a szálakhoz, 28% RDI a fehérjéknél, és 20% szénhidrát RDI. Nagyszerű egy hétvégi ebédhez vagy egy hangulatos vacsorához!


Source link


17 Views 0 Ratings Rate it