AWW S3 vödör kérelmezési mutatóinak engedélyezése és megtekintése a CloudWatch-ban – CloudSavvy IT

Avatar admin | 2021.02.17. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

AWS logó

Az S3 néhány alapvető elemzést tartalmaz a vödör méretéről és az objektumok számáról, amelyek ingyenesek és automatikusan kiszámításra kerülnek. Ha azonban részletesebb elemzéseket szeretne megtekinteni az S3 kérésekről, akkor be kell kapcsolnia a kérelem mutatóit.

A Metrika engedélyezése

A kérelem mutatóinak megtekintéséhez engedélyeznie kell őket minden egyes sávban. Ezek nem ingyenesek, mint az alapértelmezett mutatók – A CloudWatch fizetett szintje metrikánként 0,30 dollárba kerül. Sajnos minden S3 vödör 16 különböző kérelemmutatót adhat össze, és ezek mind állandóan be vannak kapcsolva. Ez költségenként 5 USD / vödörrel jár, ami valószínűleg kisebb attól függően, hogy használ-e bizonyos opciókat.

A bekapcsoláshoz lépjen a Vezérlő fülre:

vödör mutatói

Látni fogja az alapértelmezett mutatókat, és alul található egy „További diagramok megtekintése” gomb:

további diagramok megtekintése

Kattintson a „Szűrő létrehozása” gombra egy olyan szűrő készítéséhez, amely bekapcsolja a kérelem mutatóit.

Ezt korlátozhatja az elemek egy meghatározott részhalmazára, vagy csak válassza a „Ez a szűrő a tároló összes objektumára vonatkozik” lehetőséget.

szűrő létrehozása

Miután ez megtörtént, a kérelem mutatóit elküldik a CloudWatch-ba. Lehet, hogy eltart egy kicsit, ezért fogjon egy kávét, és térjen vissza hozzá.

Metrikák használata a CloudWatch-ban

Irány a CloudWatch Management Console kezdeni.

Létre kell hoznia egy új Irányítópultot, és hozzá kell adnia egy modult. Bármilyen gráfot választhat, de az egyszerű kérési mutatókhoz általában a vonaldiagramok működnek a legjobban.

A mutatókhoz válassza az S3 elemet:

Ezután „Kérjen mutatót szűrőnként”.

Ezután megjelenik a rendelkezésre álló mutatók listája azokból a csoportokból, amelyekben engedélyezte a kérelemmutatókat. A két leghasznosabb a BytesDownloaded és a BytesUploaded, amelyek nyomon követik a nyers adatfelhasználást. Idővel ábrázolhatja őket, és hozzáadhatja ezt a grafikont az irányítópulthoz.

Alapértelmezés szerint a grafikon az átlagos adatfelhasználást mutatja. Valószínűleg a teljes adatfelhasználás érdekli, ezért a „Grafikus mérőszámok” részben módosíthatja a statisztikát „Összeg” értékre, amely összesíti az adott időszak összes kérését. Ez akkor működik a legjobban, ha hosszú időszakra van beállítva, például egy órára vagy napra.

Természetesen, mint minden CloudWatch mutató, Ön is beállíthat automatizált riasztásokat arra az esetre, amikor a használat váratlanul megnő, és még használja ezeket a riasztásokat a fiókjának egyéb eseményeihez.


Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok