Az Anker legújabb akkumulátora ragaszkodik az iPhone 12-hez a MagSafe segítségével – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.24. 84 Views 0 Likes 0 Ratings

84 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ankeres hordó

A hordozható akkumulátorok életmentők lehetnek, de bosszantóak is. Emlékeznie kell a zsinórokra, és mindent össze kell kapcsolnia. Még a vezeték nélküli akkumulátorok is szükségesek ahhoz, hogy mindent letegyenek. Az Anker legújabb, 39,99 dolláros vezeték nélküli árambankja megoldja mindezt azzal, hogy a MagSafe-n keresztül az iPhone hátához tapad. Rendelje meg még ma, és márciusban érkezik.

Mivel a MagSafe kompatibilis, ez azt jelenti, hogy nem csak a helyet foglalja össze – az akkumulátor feltölti iPhone készülékét, miközben a MagSafe-on keresztül 5 W-on keresztül csatlakozik. A hordozható töltő 5000 mAh cellakapacitással rendelkezik, ami elegendő ahhoz, hogy a legtöbb iPhone 12-es modell közel teljes töltöttséghez jusson.

Ankeres hordó

Természetesen az akkumulátor MagSafe előnyeinek kihasználásához szüksége lesz egy iPhone 12 modellre. De mindenki más számára a vezeték nélküli töltő továbbra is működik, és USB-C töltést kínál. Ez lehetővé teszi, hogy az eszközeivel is használja.

Gyorsabb töltést kap a kábeleken keresztül is; 10W-ot képes vezetéken keresztül leadni. Lehet, hogy az Anker legújabb hordozható töltője nem a legerősebb ajánlat, de amit nincs extra kapacitásában, azt a kényelem és a hordozhatóság érdekében pótolja.

Ma előrendelheti az Anker vezeték nélküli hordozható töltőt az Amazon-on, és március 17-én szállítja.[ad_2]
Source link


84 Views 0 Ratings Rate it