Az 5 legjobb OBD2 szkenner autójához – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar admin | 2021.03.13. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

A legjobb OBD2 szkennerek
INNOVA, BlueDriver, Indítás

Ha szeret bütykölni a járművével, vagy egyszerűen szeretne pénzt megtakarítani saját karbantartásával, akkor szüksége van egy OBD2 szkennerre. Mi is az az OBD2 szkenner? Ez egy olyan eszköz, amely leolvassa a fedélzeti diagnosztikai rendszer adatait (például az ellenőrző motor fénykódjait), amelyek minden 1996 után gyártott járműben megtalálhatók. Nagyon hasznosak, ezért íme néhány a legjobb OBD2 szkennerek közül, amelyeket érdemes megvásárolni.

Mit kell keresni egy OBD2 szkennerben

A jó napokban a járművek hangosak voltak, hatalom és fém szagúak voltak, nem beszélve arról, hogy kábellel vezérelt fojtószelepházak voltak. Mechanikus alkatrészek. Ezek a napok már régen elmúltak, és a legtöbb autórendszert, legyen az a motor, a motor, a károsanyag-kibocsátás, a fékek és egyebek, mindezt érzékelők és számítógépek széles skálája kezeli.

Kiderült, hogy a számítógépek elég okosak. Itt jön jól egy OBD2 (fedélzeti diagnosztika) szkenner. El tudja olvasni az összes információt, amelyet az érzékelők és a számítógépek gyűjtenek – egyszerűen csatlakoztassa az autó OBD2 portjához, és máris mehet. Érdemes olyan szkennert keresnie, amely a legtöbb funkcióval rendelkezik, amire szüksége van, függetlenül attól, hogy otthoni szerelő vagy profi.

  • Jellemzők: Ha ellenőrizni és törölni szeretné a motor hibakódjait, akkor tökéletes egy egyszerű BT / Wi-Fi szkenner. Az intenzívebb feladatokhoz vagy kódokhoz, például a valós idejű tesztekhez, valamivel nagyobbra van szükség. Szerezd meg, milyen funkciókészletre lesz szükséged, vagy kényelmesen érzed magad.
  • Kapcsolat: Ezután fontolja meg, hogyan tervezi elolvasni a kódokat. Néhány modell rendelkezik kijelzővel, amely megosztja az információkat, míg mások egyszerűen csatlakozhatnak okostelefonokhoz vagy táblagépekhez egy társalkalmazáson keresztül.
  • Ár: Ezek a szkennerek 20 és több száz dollár között mozoghatnak, és az árkülönbség mellett a funkciók vad választéka is található. A szakemberek nyilvánvalóan valami robusztusabbra vágynak (vagy szükségük lesz rá), ezért győződjön meg róla, hogy tudja, mire van szüksége.

Egy szó az OBD2 szkenneralkalmazásokon

Megfizethető lehetőségek, mint például a BlueDriver vagy KOBRA dolgozzon Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül, és szinkronizálja / ossza meg az adatokat a telefonjával. Ehhez valamilyen kiegészítő alkalmazásra van szükség az információk megosztásához és továbbításához. Ezek az alkalmazások az évek során rendkívül hasznosak lettek valós idejű információkkal, tempókkal, a motor fényeinek ellenőrzésével és egyebekkel. Vannak, akik végleg az autóban maradnak, és figyelmeztetik telefonját a lehetséges problémákra.

  • Torque Pro: Valószínűleg ez a legjobb általános lehetőség a funkciók szempontjából, de az interfész használhat frissítést. Ez elérhető iOS vagy Android.
Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en
  • OBD Fusion: Egy másik kiváló lehetőség a Fusion, amely telefonokon vagy táblagépeken működik, így a felhasználók rengeteg információt kaphatnak egyetlen kijelzőn. Még az Apple Watch-on is működik, ha kedvet akarsz szerezni. Ez elérhető iOS vagy Android.
Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en

Ne feledje, hogy ezek az alkalmazások gyakran néhány dollárba is kerülnek, a szkenner tetején. A szkennerek, mint a FIXD márka van saját alkalmazásuk, de mások számára próbálja ki ezeket a funkciókban gazdag alkalmazásokat.

A legjobb összesítés: INNOVA 6100P

INNOVA szkenner
INNOVA

Az ár / teljesítmény szempontjából a legjobb általános opció a INNOVA. Ez nemcsak kódokat fog olvasni, hanem élő adatokat, akkumulátor vagy generátor tesztelést, beépített színes képernyőt és még „aktív tesztelés” lehetőségét is kínálja. Ez azt jelenti, hogy a kézi számítógépen változtatásokat hajthat végre, és a változtatásokat élőben továbbíthatja járművére. A legtöbb szkenner nem kínál ilyen funkciót, különösen ezen az áron, így mindenki számára remek lehetőség. Csak legyen óvatos néhány speciális funkcióval, kivéve, ha pontosan tudja, mit csinál. Ellenkező esetben károsíthatja járművét.

A legjobb Bluetooth OBD2 szkenner: BlueDriver Bluetooth Pro

BlueDriver OBD2
BlueDriver, Amazon

Ha gyors, egyszerű és hatékony OBD2 szkennert keres, akkor nem hibázhat BlueDriver. Ez volt az egyik első BT szkenner, amely működött az iPhone készülékkel, és azóta is népszerű. Valójában mindkettővel működik Android vagy iOS , és saját dedikált alkalmazásuk van a dolgok megkönnyítésére is.

Egyszerűen csatlakoztassa a BlueDriver programot, töltse le az alkalmazást, csatlakoztassa őket Bluetooth-kapcsolaton keresztül, és készen áll a járműve karbantartására, mint egy profi.

Legjobb elhagyható szkenner: FIXD Pro

FIXD szkenner
FIXD

FIXD egy OBD2 szkenner a modern időkhöz. Úgy tervezték, mint egy egyszerű plug-and-play rendszer, amely helyben marad, és mindig továbbítja a jármű releváns adatait a tulajdonosnak. Ez egy hatékony eszköz a diagnosztikai hibakódok ellenőrzésére, de ez csak egy a sok jellemző közül. A FIXD saját alkalmazással is rendelkezik, amely rögzíti a keretadatokat, az élő diagnosztikát és a járművek karbantartására vonatkozó proaktív emlékeztetőket biztosítja, hogy az autó hosszabb ideig működjön. Szerezd meg Android vagy iOS. Megpróbálják eladni az alkalmazás prémium verzióját, amely megmutatja, hogyan lehet kijavítani a problémákat, amelyek némelyikének örülhetnek.

A legerősebb: LAUNCH Creader Professional

BEMUTATNI Creader tabletta
BEMUTATÁS, Amazon

A professzionális szerelőknek mindenféle eszköz áll a rendelkezésükre, köztük egy nagy teljesítményű OBD2 szkennelő eszköz. Kis dongle helyett a BEMUTATÁSA C-olvasó Pro egy „mindent csinál” tábla, amely tele van hasznos funkciókkal. Inkább all-in-one szkenner és visszaállító eszköz, amely tökéletes járműtechnikusnak vagy szerelő szerelőnek.

Ezenkívül ennek a modellnek nagy képernyője van tele információkkal, amelyek több mint 60 járműmárkát támogatnak 10+ nyelven. Ez egy nagyon hatékony eszköz, amely kissé túl lehet a szokásos embereknél, de ha épp autószerelőként kezd el foglalkozni, próbálja ki.

Legjobb költségvetésű OBD2 szkenner: KOBRA Wi-Fi univerzális szkenner

KOBRA OBD2 szkenner
KOBRA

Végül egy kiváló kis költségvetésű OBD2 szkennert akartunk kínálni az összes otthoni mechanika és barkács típus számára. A KOBRA OBD2 szkenner nem valami divatos, és használatához le kell töltenie az egyik korábban említett alkalmazást. De miután megtette, ellenőrizheti a gyújtáskihagyásokat, elolvashatja a CEL-t, törölheti a kódokat, és még valós idejű információkat is kaphat. Ez van a Torque Pro alkalmazással együtt, és rendkívül hasznos.

A KOBRA tovább dolgozik iOS vagy Android, BT-n vagy WiFi-n keresztül, de tudd, hogy az élmény nem annyira felhasználóbarát vagy csiszolt, mint a fent említett drágább BlueDriver. Ennek ellenére az árcédulát nehéz legyőzni, és sokkal jobb, mint az AutoZone-ba hajtani, hogy átvizsgálja az ellenőrző motor fényét.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok