Az 5 legjobb Trackball egér minden költségvetéshez – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.30. 50 Views 0 Likes 0 Ratings

50 Views 0 Ratings Rate it

PC trackball fejléc kép

A trackball egerek soha nem élvezték a hagyományos teli egerek piaci telítettségét, de jó okból odaadó rajongótáboruk van. Itt található a legjobb választásunk, amelyek segítenek elmerülni a trackball életmódban.

Ha még soha nem használt görgetős egeret, akkor kíváncsi lehet arra, hogy a furcsa külsejű egerek rajongói miért olyan szerelmesek beléjük. Ellentétben a hagyományos egerekkel, ahol a teljes kar és kéz mozgatásával létre kell hozni a megfelelő változtatást a képernyőn, egy görgetőgombbal csak meg lehet pöccinteni az ujját. Sokan kedvelik ezt a stílust, mert hihetetlenül szoros mértékű irányítást kínál az egérkurzor mozgása felett, ami a játéktól a grafikai tervezésig mindenben hasznos.

A gördülőgolyók tervezési lehetőségei nagyjából két kategóriába sorolhatók: hüvelykujjával hajtott, a ház oldalán kisebb gömbbel, és ujjal hajtott, sokkal nagyobb középső golyóval, amelyet egyszerre több ujjal lehet működtetni. Mindkét kategóriában van néhány jó választás, de úgy tűnik, hogy a hüvelykujjával vezérelt kialakítás jelentős különbséggel nyer a piacon. Ennek ellenére összegyűjtöttük a legjobb választásokat mind a mobil felhasználók, mind a játékosok és azok számára, akik költségvetési lehetőséget keresnek.

A legjobb körbekerülő trackball: Logitech MX ERGO

Logitech MX Ergo laptop mellett
Jason Fitzpatrick

A Logitech régóta uralja a trackball egérpiacot, és nem meglepő, hogy legutóbbi frissítésük győztes. A Logitech MX ERGO készüléke a modell magában foglalja a klasszikus formai tényezőt a modern lény kényelmével, amelyek jelenleg más választáson nem állnak rendelkezésre.

Ez a csúcskategóriás eszköz tartalmazza az összes szükséges egérfunkciót, valamint a Logitech nagyon praktikus kettős vezeték nélküli csatlakozását (USB-kulcs és Bluetooth), amellyel egyszerre több számítógéppel vagy mobileszközzel tudja használni a modult. Tartalmaz egy dönthető állványt is, amely a gördülőgolyót függőlegesebb szögbe helyezi, ami segít elkerülni az ismétlődő stresszt a hosszú munkamenetek során.

A precíziós gomb lehetővé teszi a gyors váltást több apró, irányított mozdulatra. Az egyetlen apró hátrány egy olyan kialakítás, amely nem képes befogadni a baloldalakat (gyakori probléma a hüvelykujj alapú gördülőgolyókkal az egész táblán), valamint egy nehéz, beépített akkumulátor, amely nem halad jól. Az MX ERGO részletesebb áttekintése érdekében nézze meg teljes áttekintésünket.

A legjobb összesített Trackball

Logitech MX Ergo

A Logitech csúcskategóriás trackballja a legtöbb ember számára messze a legjobb a piacon.

Legjobb ujjal összpontosított golyóstoll: Kensington Expert Wireless

Kensington Expert Wireless
Kensington

Ha inkább a golyókat választja a nagy oldalon, akkor a választási lehetőségei korlátozottabbak. A csúcskategóriás kínálatok között javasoljuk a Kensington Expert Wireless Trackball legközelebbi versenytársa felett CST lézer a megnövekedett szolgáltatások és az 50% körüli alacsonyabb ár miatt.

A Kensington modell tartalmaz egy intuitívabb görgető kereket, amely körülveszi a fő labdát, amely nem igényli, hogy a felhasználó a labda fölé nyúljon egy oldal felfelé vagy lefelé haladásához. Négy programozható ujjgomb extra rugalmasságot és felhasználói választást kínál. Ja, és jár egy ingyen csuklótámasszal – ami komoly plusz, ha ergonómiai okokból váltunk trackballra. Van egy újabbSlimBlade”Modell Kensington felsorolásában, de a letisztult, friss megjelenés ellenére széles körben panaszkodnak a szoftverek rossz megvalósításáról és következetlen gombnyomásokról. A SlimBlade-től hiányzik az Expert kettős Bluetooth / RF vezeték nélküli opciója és fizikai görgője is. Az Expert fizikai kialakítása kissé elavultnak tűnhet, de a funkciók és az ergonómia egyértelmű nyertesnek számít.

A legjobb Ujjal összpontosított Trackball

Legjobb költségvetési trackball: Logitech M570

Logitech M570
Logitech

Az M570 évek óta a Logitech volt az egyetlen trackball kínálata, és most, hogy a szuperprémium MX vonalnak van ilyen, ez lett a költségvetési alternatíva. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik fantáziadús kettős módú vezeték nélküli hálózattal vagy annyi programozható gombbal, AA akkumulátora akár egy évig vagy annál is hosszabb ideig használható. Kiváló kialakítása, hosszú akkumulátor-élettartama és súlya miatt az M570 továbbra is a sok trackball-felhasználó kedvence – a beefier MX-szel ellentétben nagyon jól csomagolja az útközben lévő trackball-használókat.

Jelenleg két modell széles körben elérhető, a régi Logitech és az új „Logi” márkanévvel, de funkcionálisan azonosak. Ha nagyobb gömböt vagy ambidextrous opciót keres 30 USD alatti árcédulával, akkor a Kensingtoni pálya szilárd választás, bár a teljes méretű változat csak vezetékes modellben érhető el. Van még a Logitech design újabb verziója, az M575, amely Bluetooth-szal és több eszközzel működik, de jóval drágább.

A legjobb költségvetési trackball

A legjobb játék Trackball: Elecom M-HT1URBK

Elecom M-HT1URBK trackball
Elecom

A játékhoz használt golyók egy rést jelentenek. De ha van köztük kiemelkedő helyzet, akkor az Elecom falata, az M-HT1URBK. 1500 DPI optikai érzékelője nem sok játék egér szempontjából, de az 500-ról 1000-ről az 1500-ra történőonnali váltáshoz szükséges menet közbeni hardver kapcsoló elengedhetetlenül szükséges, ha olyan játékban vesz részt, amely folyamatosan változót vált. Nem kevesebb, mint nyolc összekapcsolható gomb a labda két oldalán, azt jelenti, hogy rengeteg lehetősége lesz olyan dolgokra, mint a közelharci sztrájk vagy a fegyver váltása, és a kialakítás párnázott csuklótámaszt tartalmaz.

Érdemes megjegyezni, hogy a rajongók a nagyon szeretett, megszűnt MS Trackball Explorer Úgy tűnik, hogy méltó utódként telepedett le erre az Elecom modellre az egér stílusú markolat és a túlméretezett 52 mm-es golyó kombinációjának köszönhetően. A standard modell bekötve van, ha óvakodik a bemeneti lemaradástól, és csak néhány dollárral több vezeték nélküli opció áll rendelkezésre.

A legjobb játék Trackball

A legjobb mobil trackball: Kensington Orbit Wireless

Kensington Orbit vezeték nélküli trackball
Kensington

A mobil trackballok egy másik alkategória, túl sok lehetőség nélkül, ami furcsa, mivel a standard kivitel sokkal nagyobb és kevésbé utazásbarát, mint a hagyományos egerek. Kensington Orbit Wireless a koronát ezen a nagyon korlátozott területen elnyeri, a szabványos kialakításnak köszönhetően, a tisztességes méretű golyóval és az integrált érintőkerékkel. A Southpaws értékelni fogja a kétértelmű dizájnt, de másokat a műanyag ház oldalán található bal és jobb gombbal lehet elriasztani. Az is kissé hamis, hogy nincs Bluetooth, csak RF dongle (ami azt jelenti, hogy adapter nélkül nem lehet telefonokkal vagy táblagépekkel dolgozni). Pozitívum, hogy az utcai ár 35 dollár alatt van, így ha menet közben elveszíti, akkor nem fogja túlságosan elszánni magát.

A legjobb Travel Trackball
Source link


50 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok