Ez a 2 Nest Audios megvásárlása és 30 dollár eladás spórolhat a fülünk számára – olvassa el a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.02.12. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Öt különböző színű Nest Audio hangszóró sorakozik
Google

Szeretne új intelligens hangszórót venni otthonába? Vagy még jobb, ha két hangszórót szerez, így éles, gyönyörű hangot élvezhet sztereóban, vagy több szobán keresztül zenélhet. Most tudsz több mint 30 dollárt takaríthat meg amikor két Nest Audio hangszórót vásárol 170 dollárért ebben az online üzletben a Walmart-tól.

A Nest Audio hangszórók Csillag, kiváló minőségű hangzás 50% extra mélyhanggal és erősebb hangerővel az eredeti Google Home hangszóróhoz képest. Ráadásul stílusos kialakításukkal zökkenőmentesen keveredhetnek a nappaliban, az irodában, a hálószobában vagy a konyhában meglévő dekorációval.

A Nest Audio hangszóróval hozzáférhet és vezérelheti a többi csatlakoztatott készüléket okos otthon eszközök. Egyszerű hangutasítással bekapcsolhatja az intelligens lámpákat, vagy beállíthatja az intelligens termosztát hőmérsékletét. Azt is elmondhatja neki, hogy játssza le kedvenc podcastjait, zenéit és hangoskönyveit streaming szolgáltatások mint a Spotify és a YouTube Music. A hangszórók segítségével egyszerűen központosíthatja intelligens otthonát és élvezheti a remekül hangzó zenét.
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it