Az Acer új gaming laptop sora mindenki számára kínál valamit – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.14. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Acer Predator Triton 300 SE és Helios 300
Acer

Az Acer mindig rengeteg új termékbemutatóval érkezik a CES-be, és ez alól az ez év csak digitális műsora sem kivétel. A cég nem kevesebb, mint öt új notebookot mutat be, amelyek valamennyien képesek kezelni a játékokat. Ezek a karcsú Predator Triton 300 SE-től a szerény Aspire 5 frissítéséig terjednek.

Aspire 5

Kezdjük a lehető legjobban, igaz? A 15,6 hüvelykes Aspire 5 legújabb verziója AMD Ryzen 5000 sorozatú processzorokon fut, különálló GPU opciókkal, akár Radeon RX 640 (középkategóriás kártya) számára. Az Aspire 5 akár 24 GB memóriával és akár egy terabájtos SSD tárolóval, valamint egy 2 TB merevlemezzel is konfigurálható.

Acer Aspire 5 2021
Acer

A .7 hüvelykes laptop alumínium borítással rendelkezik, fekete vagy ezüst színben. A bal oldalon portok találhatók, köztük egy USB-C, két USB-A, HDMI és egy kihajtható Ethernet port, valamint egy saját töltő. A jobb oldal furcsa módon tartalék, csak egyetlen USB-A porttal és fejhallgató csatlakozóval rendelkezik. Vegye figyelembe a teljes billentyűzetet, amelyben tíz gomb található, ami ekkora méret nem adott. Az Aspire 5 márciusi indulásakor mindössze 550 dollárért fog indulni, bár az alapmodell nem rendelkezik olyan hatalmas RAM és tárhely frissítésekkel.

Aspire 7

A 15,6 hüvelykes Aspire 7 az AMD Ryzen 5000-vel ragaszkodik a processzorplatformhoz, de az NVIDIA-val együtt jár különálló GTX 1650 grafikus kártyájához. A RAM opciók 32 GB-ig terjednek, de a merevlemez-tároló hozzáadásának lehetősége elmarad, hogy egy vékonyabb, 4,75 fontos testbe illeszkedjen.

Acer Aspire 7 2021
Acer

A portopciók megfelelnek az Aspire 5-nek, bár furcsa módon a saját töltőcsatlakozó a jobb oldalon található. Van egy érdekes manuális ventilátor-vezérlési lehetőség, amit gyakran nem lát ebben a tartományban: A Funtion + F billentyűkombinációval válthat a csendes, a normál és a teljesítménybeállítások között. Az Aspire 7 márciusban kerül forgalomba, 750 dollártól.

Nitro 5

A Nitro sorozat az Acer költségvetési játékmárkája. Az új Nitro 5 megdöbbentő értéket kínál hardveréhez, akár 15,6 hüvelykes, akár 17 hüvelykes karosszériában. Még mindig a Ryzen 5000 sorozatot használja a processzorhoz, kiegészítve a Ryzen 9 5900 HX-et. Vannak Intel-opciók is, amelyek a 11. generációs Core H-ra bővülnek. De ezen felül a legfrissebb NVIDIA RTX mobil grafikus kártyákat is beszerezheti, egészen egy RTX 3080-ig.

Acer Nitro 5
Acer

A RAM 32 GB-ig, a két terabájt M.2 SSD tárolására képes és két terabájtos merevlemez, licencelt Killer E2600 hálózattal, amely Ethernet és Wi-Fi-t kezel. A kijelzők közül választhat a QHD felbontás között 165 Hz-en vagy 1080p-nél és szemet gyengítő 360 Hz-en. Az előbbi mellett állnék, mivel a legújabb csúcskategóriás játékok egyébként sem fognak ilyen gyorsan futni. Az egyik kompromisszum a billentyűzet, amelynek „csak” négy zónája van RGB világítással.

A bal oldalon a Nitro 5 kihajtható Ethernet aljzatot és két USB-A portot kap, jobb oldalán pedig egy másik USB-A, USB-C és HDMI-t. A nagyméretű ikerkipufogók a hőt hátulról elűzik, bár a karosszéria kialakítása kevésbé kirívó, mint más játék laptopoké. A Nitro 5 ára mindössze 750 dollár, egy februári kiadással, de arról nincs hír, hogy mikor lesz elérhető az Intel-alapú verzió.

Predator Helios 300 (frissítés)

Acer Predator Helios 300
Acer

Fellépés a zászlóshajó Predator sorozatba: A Helios 300 egy ideje a piacon van, de frissítést kap a bejövő RTX 30XX kártyasorozat új lehetőségeivel és akár 32 GB-os tárhellyel. Mondhatni, nincs szó a 11. generációs Intel processzorokról, így feltehetően ezek a 15,6 hüvelykes és 17 hüvelykes modellek továbbra is 2020 eleji processzorokat fognak használni. A frissített Predator Helios 1250 dollárról indul, és 2000 dollárra tehető, amikor februárban elindul.

Predator Triton 300 SE

Az Acer CES sorozatának nagy apja a Predator Triton 300 SE. Nos, a „nagy” egy viszonylagos kifejezés, mivel ez a 14 hüvelykes laptop csak 0,7 hüvelyk vastag – lenyűgöző eredmény, tekintve a 11. generációs Core i7 processzort és az NVIDIA RTX 3060 grafikus kártyát. Az oldalán és hátul található árulkodó kipufogó (és talán az Acer Transformers stílusú Predator jelvénye) az egyetlen jele annak, hogy ez a karcsú kialakítás játékra készült. Különben úgy néz ki, mint egy prémium ultraportable.

Acer Predator Triton 300 SE (elöl)
Acer

Az Acer egy teljesen fém ventilátor kialakítással és hőcsövekkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy a fém alváz hűvös maradjon terhelés alatt. A képernyőopciók 1080p és 144hz felbontásúak, vonzóan vékony keretűek egy játék laptop számára. Háromzónás RGB billentyűzet kézi ventilátorvezérléssel ül a törzs tetején, bal oldalán az USB-A és az USB-C, a jobb oldalon pedig az USB-A és a HDMI. A laptop rendelkezik saját töltővel, de elfogadja az USB-C tápellátást is.

Acer Predator Triton 300 SE (hátul)
Acer

Azt kell mondanom, hogy ez a gép feszesen néz ki. Ha valami olyat akar, ami képes kezelni Cyberpunk 2077 de valójában nem úgy néz ki, mint egy film kelléke, ez az. A Predator Triton 300 SE februárban lesz kapható, az árak 1400 dollártól kezdődnek.
Source link


41 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok