Az alacsony kardio fitnesz értesítések leállítása az Apple Watch-on

Avatar admin | 2021.01.12. 54 Views 0 Likes 0 Ratings

54 Views 0 Ratings Rate it

előnézet mutatja az alacsony kardio fitneszet

Az Apple Watch képes most nyomon követheti és mérheti a kardio fitneszét. Néhány havonta értesítést is küldhet arról, hogy Ön tudja-e, hogy a kardio-edzettsége alacsony-e a demográfiai szempontból. Bár engedélyeznie kell az értesítéseket, ha tévedésből tette, vagy csak ki szeretné kapcsolni őket, a következőképpen működik.

Az értesítések egyszerű kikapcsolása

Zavarba ejtő módon, miközben az Egészség alkalmazásban beállította az Low Cardio Fitness értesítéseket, nem ott kapcsolja ki őket.

Ehelyett a riasztások letiltásához nyissa meg iPhone „Watch” alkalmazását, és lépjen a „Heart” oldalra. Váltsa le innen a „Cardio Fitness Notifications” elemet.

nézni az alkalmazást a szív opcióval kiemelvekardio fitness értesítések váltás

Hogyan lehet megállítani az alacsony kardio fitnesz riasztásokat a nehéz utakon

Míg az Low Cardio Fitness értesítések kikapcsolása az egyik módja annak, hogy ne láthassa őket, van egy jobb módszer: növelje a kardio fitneszét. A magasabb fizikai erőnlét a szívbetegségek, agyvérzés, a 2-es típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás, a demencia, az Alzheimer-kór és egyes rákos megbetegedések alacsonyabb kockázatával függ össze. Csak nézd meg ez a lista az American Heart Association-től.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a kardio-edzettségét más korú és nemű emberekkel mérik. Ha a 60-as éveiben jár, a fitnesz szintje természetesen alacsonyabb lesz, mint 20 éves korában volt. Az Apple valahogy nem várja el, hogy mindenki az élsportolók mezőnyébe álljon.

Jegyzet: Mielőtt bármilyen új edzésprogramot elkezdene, mindenképpen beszéljen orvosával. A How-To Geeknél nem vagyunk orvosok, és nem vagyunk képesek árnyalt és konkrét egészségügyi tanácsokat adni.

A kardió erőnlét növelése időbe telik, és igen, testmozgás. Ha még csak most indul, próbálja meg növelni a napi lépések számát, vagy akár csinálj egy kanapét 5k programhoz. Néhány hét múlva megnézheti a kardio fitnesz számának emelkedését az Egészség alkalmazásban.

A kardio fitnesz ellenőrzéséhez nyissa meg az „Egészség” alkalmazást, koppintson a „Tallózás” elemre, majd a „Szív” elemre, majd a „Kardio Fitness” elemre.

szív opció az egészségügyi alkalmazásbankardió fitnesz lehetőség az egészségügyi alkalmazásban

Haladjon tovább, és látnia kell, hogy a trendvonal emelkedni kezd a következő napokban, hetekben és hónapokban. Az „i” ikont megérintve megtekintheti az összes demográfiai csoport különböző tartományait.

trendvonal alacsony fitneszátlagértékek a különböző demográfiai adatokhoz

ÖSSZEFÜGGŐ: A kardio fitnesz (VO2 Max) ellenőrzése egy Apple Watch-on
Source link


54 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok