Az Alexa Guard Plus hallgatja a betolakodókat (és ugatja őket) – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.26. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Az Echo intelligens hangszóró illusztrációja, mint egy őrző.
Jó fiú! amazon

Alapértelmezés szerint az összes Echo intelligens hangszóró tartalmaz egy úgynevezett funkciót Alexa Guard, amely figyelmeztetheti az üvegtörés vagy a füstjelző hangjára. De az ingyenes Alexa Guard már egészen kicsinek érzi magát, amikor az Amazon elindul Alexa Guard Plus, egy prémium szintű biztonsági szolgáltatás, amely betolakodó riasztásokat, kihangosító hozzáférést biztosít a sürgősségi szolgálatokhoz és ugató hangokat ad a betörők elrettentéséhez.

Az Alexa Guard Plus készüléket a csomag tartalmazza Ring Protect Plus felár nélkül, bár havi 5 dollárért (vagy évi 49 dollárért) előfizethet a Guard Plus-ra, ha nem akarja a Ring szolgáltatását. Vészhelyzet esetén a Guard Plus ügyfelek megkérhetik hangszórójukat, hogy „hívjanak segítséget”, és hozzáférjenek az Amazon Sürgősségi segélyvonalához, amely orvosi, tűzoltó vagy rendőri feladatot kérhet az Ön nevében.

Az Alexa Guard és a Guard Plus funkcióinak bontása.
amazon

A Guard Plus kibővíti az Alexa szokásos sürgősségi riasztásait és behatoló riasztóit is. Az előfizetők megkérhetik Alexát, hogy tartsa távol a gyanús zajokat, vagy küldjön értesítést, ha intelligens biztonsági kamerák észlelik a tevékenységet (amelyek természetesen nem kötelezőek). Még érdekesebb, hogy Alexa ugathat, mint egy kutya, ha gyanús tevékenységet észlel, vagy szirénaként cseng, ha egy félelem nélküli behatoló becsúszik az otthonába.

Az alacsony havi 5 dolláros (vagy évi 45 dolláros) árért Alexa Guard Plus olcsó n ‘dirty megoldás egy tipikus otthoni biztonsági szolgáltatáshoz. Természetesen nehéz kihasználni a Guard Plus-t anélkül, hogy otthonába telepítené az Echo hangszórókat és a kompatibilis intelligens fényképezőgépeket. Ha Ön nem jártas az intelligens otthoni termékekben, vagy valóban aggódik a betörések miatt, akkor valószínűleg egy hagyományos otthoni biztonsági szolgáltatást választana (a Guard Plus-t mindig használhatja egy másik biztonsági szolgáltatás kiegészítőjeként).

Ha már fizet a Ring Security Plus-ért (havi 10 dollár), akkor ma megnyithatja az Alexa alkalmazást és beállíthatja a Guard Plus-t. Az Amazon azt mondja, hogy végül ingyenesen kínálja a Guard Plus-t az Abode, a Scout Alarm, a Resideo, az A3 Smart Home és a Wyze egyéb intelligens biztonsági terveivel.

Forrás: amazon keresztül Engadget
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok