Használja ezt a weboldalt a csomagküldés legolcsóbb módjának megtalálásához

Avatar admin | 2021.06.26. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a cikkhez, amelynek címe A webhely használata a csomag legolcsóbb és leggyorsabb módjának megtalálásához

Fénykép: insta_photos (Shutterstock)

Kivéve, ha munkája sok szállítmányozással jár, nehéz tudni, hogy melyik szolgáltatás felel meg legjobban az Ön igényeinek – és a költségvetésének. Lehet, hogy a UPS az ország egyes részein olcsóbb, mint másutt a küldendő csomag típusa. Vagy talán a FedEx kedvezőbb áron szállítja az éjszakai szállítást az úti céljába.

A környékbeli vásárlásokkal az a probléma, hogy sok időbe telik. És ez nem olyan eset, amikor egyszer utánanézhet valaminek, és akkor az összes szükséges szállítási információ előreléphet. Ott a Online szállítás kalkulátor bejön. Itt van, mit csinál, és hogyan kell használni a weboldalt.

Mi az online szállítás kalkulátor?

Az Online Szállítási Számológép webhely először a Recomendo hírlevél, ahol a közreműködő Claudia Dawson megosztotta titkát a legjobb szállítási árak és / vagy a leggyorsabb szállítási lehetőségek megszerzéséért. Úgy működik, mint a legtöbb ár-összehasonlító webhely, így a felhasználók gyorsan megbecsülhetik a szállítmányozási költségeket több szolgáltatótól. És szabadon használható.

Az online szállítás kalkulátorának különösen hasznos része, hogy információkat nyújt az egyes fuvarozók különböző kedvezményeiről, és felveszi azokat az árajánlataikba. Ezek tartalmazzák:

Az Online Shipping Calculator használata

A folyamat meglehetősen magától értetődő, és hasonló a többi ár-összehasonlító webhelyhez, de itt vannak az online szállítás kalkulátorában felsorolt ​​útmutatások:

  • Kezdje el beírni származási irányítószámát vagy városnevét a „Városból” mezőbe. Válasszon az automatikus kiegészítés lehetőségek közül.
  • Tegye ugyanezt a „Városba” mezőnél is. Ez a mező a csomag célvárosára vonatkozik.
  • A városok kitöltése után adja meg a csomag hosszát, magasságát, szélességét és súlyát. Az alapértelmezett egységek a legördülő menük segítségével módosíthatók.
  • Kattintson a „Get Rates” gombra.
  • A gomb csak akkor lesz aktív, ha kitölti az összes mezőt. A szállítási díjak kiszámítása és beolvasása körülbelül 10 másodpercig tarthat.

New more information? The site also has this comprehensive (and actually helpful) GYIK oldal referenciaként.


Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok