Az Amazon az NFL új otthona lesz a „csütörtök esti focinak” – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.19. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Egy férfi, aki futballt tartott Amazon Prime tetoválással a karján.
Maridav / Shutterstock

Szereted az amerikai futballt? Nos, ha Csütörtök esti foci a lekvárod, akkor inkább szerezz Prime-előfizetést. Az Amazon és a Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL) tízéves megállapodást kötött, hogy a streaming szolgáltatás az egyetlen hely, ahol 2023-tól kezdődően megnézheti a csütörtök esti focit.

Mielőtt izgul, még mindig megnézheti a helyi játékokat a hagyományos módon. De ha minden játékot látnia kell minden piacon, akkor töltse le az Amazon-fiókot. 2023-tól az Amazon kizárólagos jogokkal rendelkezik a csütörtök esti játékokra 2033-ig. De ezzel az exkluzív hozzáféréssel egy kicsit jó hír – több játék is.

Az üzlet megkötésével Csütörtök esti foci minden szezonban 11 meccsről 15-re nő. Minden játék a Prime videón jelenik meg a Prime tagság részeként, ezért csak még egy ok arra, hogy előfizetj a Prime-ra, ha még nem teszed meg.

„Az NFL játékok a legnézettebb élő programozás az Egyesült Államokban, erre példa nélküli Csütörtök esti foci A csomag több tízmillió új és meglévő Prime-tagnak biztosít kizárólagos hozzáférést a Prime Video kötelező élő foci megtekintéséhez. ”- mondta Mike Hopkins, a Prime Video és az Amazon Studios igazgatója. „Az NFL rajongói országszerte prémium nézési élményt élvezhetnek Csütörtök esti foci, valamint hozzáférés széles körű tartalomhoz, beleértve a Prime Video-on elérhető, díjnyertes Amazon Originals-t. ”

Ez egy radikális változás, az egyezmény az első teljesen digitális csomag az NFL számára. A Prime videón a szokásos játék előtti, félidős és játék utáni műsorokat kapja. De megkapja az Amazon speciális szolgáltatásait, mint például az X-Ray és a Next Gen Stats. Az Amazon és az NFL szerint exkluzívabb tartalmak vannak Csütörtök esti foci, és ezeket a részleteket közelebb hozza 2023-hoz.

Forrás: amazon
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok