Az Amazon Music App most valamilyen okból eladja a zenekari termékeket – ismertesse a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.10. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Az Amazon Music alkalmazást okostelefonon feltartó személy, amely bemutatja a zenekari kereskedési lehetőségeket
amazon

A legújabb frissítés Az Amazon Music alkalmazás bemutatja a művészi árucikkeket az amerikai rajongók integrációjaként. Bármely résztvevő zenekarnak vagy előadónak lesz egy olyan oldala, ahol közvetlenül az alkalmazásból vásárolhat ingeket, bakeliteket és még sok mást. A Merch most egy művész vagy zenekar dalai, zenei videói, élő közvetítései és albumai mellett található.

„A divat a zene és a kultúra elválaszthatatlan része, és az Amazon Music alkalmazásban áruk hozzáadásával megkönnyítjük a művészek számára, hogy alkalmazásunkon keresztül kapcsolatba lépjenek rajongóikkal. Régóta az Amazon Music küldetése, hogy megerősítse a művészek és a rajongók közötti kapcsolatot, és a mai bevezetés ezt a célt segíti elő azáltal, hogy egyesíti a streaming audio, zenei videókat, élő közvetítéseket, podcastokat és most először egy fedél alatt árusítja ”- mondta Sean McMullan, Az Amazon Music művészi termékek és szolgáltatások igazgatója.

Ezen a ponton nem minden együttes tartózkodik a fedélzeten, de néhány figyelemre méltó közülük Billie Eilish, Selena Gomez, Metallica, Gwen Stefani, Pentatonix, Queen, Weezer, Lady Gaga, King Princess, Gucci Mane és Florida Georgia Line . Sokan olyan exkluzív termékeket forgalmaznak, amelyeket nem fog tudni megvásárolni a jövőbeli koncerteken vagy bárhol máshol online. Legtöbbje Prime szállítással lesz elérhető a Prime tagok számára.

Az árucikkek egy része a Weezer „Flying W” logóval ellátott kapucnis pulcsait és pólóit tartalmazza; A Florida Georgia Line új telefontokjai, pólói, totesei és egyebek, amelyek a horgászat és Florida szeretetét mutatják be; egy kávé bögre, pulóver és jegyzetfüzet a Pentatonix számára; pulóverek, pólók és pulcsik gyűjteménye, amely Naija királynő koronajátékát viseli; és dobott Metallica pólók.

Forrás: amazon
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok