Az Apple „Find My” szolgáltatása most nyomon követi a VanMoof elektromos kerékpárokat – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.10. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

VanMoof elektromos kerékpár Find My matricával.
alma

Hé Siri, tudnál segíteni megtalálni a… biciklimet? Az Apple legújabb, a „Find My” nyomon követési szolgáltatással kapcsolatos frissítése számos más gyártótól származó eszközt támogat, köztük a VanMoof S3 és az X3 elektromos kerékpárokat. A hír akkor érkezik, amikor az Apple kibővíti Keresse meg a Saját tanúsítási programot fejlesztőknek, és a pletykák szerint egy Tile-szerű nyomkövető kiadását tervezi AirTags néven.

Bárki VanMoof S3 vagy X3 kerékpárral rendelkezik, a Find My alkalmazáson keresztül összekapcsolhatja az Apple nyomkövető hálózatával. A versenyzők a Find My alkalmazásból ellenőrizhetik, hogy hová hagyták a kerékpárjukat, vagy az Apple hálózatát felhasználva nyomon követhetik kerékpárjukat, ha elveszik vagy ellopják.

A Find My szolgáltatás további új kiegészítései közé tartozik a Belkin SOUNDFORM Freedom fülhallgatója és a Chipolo ONE Spot tracker, amely hasonlít egy Tile trackerhez vagy az Apple pletykás AirTag-jához. Április 7-től harmadik féltől származó fejlesztők megkaphatják a Find My tanúsítványt, hogy eszközeiket hozzá tudják adni az Apple hálózatához, és a társaság Keresse meg a Minősítési asszisztensemet alkalmazás, amely elősegíti a folyamat felgyorsítását.

Az Apple várhatóan tavaly jelentette be a pletykás AirTags nyomkövető eszközt a Még egy dolog esemény. De bármilyen okból, a bejelentés soha nem érkezett meg. A Find My tanúsítás kiterjesztése harmadik féltől származó eszközökre feleslegessé teheti az AirTag-ek szükségességét, ami megmagyarázhatja a pletykáknak híresedett készülék hiányát a legutóbbi eseményekből.

Néhány Apple-szakértő mégis úgy véli, hogy jönnek az AirTag-ok, és az Apple csak késlelteti a terméket, hogy elkerülje versenyellenes követelések a Tile-től, amely az AirTags fő versenytársa lenne. Nem sokkal a Tile versenyellenes vádak közzététele után az Apple – tette hozzá Csempe a Find My hálózathoz, és megkezdte a Find My tanúsítás kiterjesztését más vállalatokra.

Bármi legyen is az eset, úgy tűnik, hogy több eszköz is működik a Find My szolgáltatással. Az elveszett vagy ellopott tárgyak felkutatása sokkal könnyebbé válhat a következő években, még akkor is, ha Ön használjon Android telefont.

Forrás: alma keresztül Input Magazine
Forrás link


26 Views 0 Ratings Rate it