Az eBay-fiók törlése

Avatar admin | 2021.01.31. 131 Views 0 Likes 0 Ratings

131 Views 0 Ratings Rate it

Ha van egy régi eBay-fiókja, amelyet már nem használ, kérelmet nyújthat be a fiók és az összes kísérő adat teljes eltávolítására – mindaddig, amíg a fiókja jó állapotban van. Itt van, hogyan.

Mit kell tudni az eBay-fiók törléséről

Ha törölni kívánja az eBay-fiókját, akkor először törölnie kell egy kérést. A kérelem jóváhagyásához meg kell felelnie a következő feltételeknek:

  • Nincsenek aktív ajánlatok.
  • Minden díjat teljes egészében megfizetnek.
  • Fiókegyenlege nulla.
  • Nincs korlátozása vagy aktív felfüggesztése a fiókjában.

Ha teljesíti ezeket a feltételeket, akkor jóváhagyja a fiók törlésére vonatkozó kérését. A fiók törlése azonban nem történik meg azonnal. Az eBay általában a kérelem beérkezésétől számított 30 napon belül törli fiókját és a hozzá tartozó adatokat.

Annak érdekében azonban, hogy az eBay tiszteletben tartsa a sajátjaikat eBay pénzvisszafizetési garancia, ha az eBay platformon vásárolt vagy értékesített elemeket az elmúlt 30 nap során, körülbelül 60 napot vesz igénybe a fiók törlése.

Tehát mi történik, amikor törli az eBay-fiókját? Már nem férhet hozzá fiókadataihoz, és minden felhasználói adatot (beleértve az eladásokat, vásárlásokat, véleményeket és visszajelzéseket, banki részleteket és minden személyazonosító információt) töröl a szervereiről.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet törölni az Amazon-fiókját

Ha meggondolja magát a fiókja tényleges törlése előtt, akkor vegye fel a kapcsolatot az eBay ügyfélszolgálatával és kérje őket, hogy töröljék a fiók törlését. Ez csak akkor működik, ha felveszi velük a kapcsolatot, mielőtt a fiókot ténylegesen törlik. Miután eltűnt, eltűnt.

Az eBay-fiók törlése

Az eBay-fiók törléséhez meg kell Jelentkezz be a fiókodba a számítógép webböngészőjének használatával. Miután bejelentkezett, kattintson az ablak jobb felső sarkában a „My eBay” elemre.

Most bekerül a „My eBay” portálra. Kattintson itt a „Fiók” fülre.

Ezután a „Fiókbeállítások” részben válassza a „Fiók bezárása” lehetőséget.

Most a „Fiókja bezárása és az adatok törlése” súgóoldalon lesz. Gondosan olvassa végig a tartalmat, és ha végzett, kattintson az oldal alján található „Fiók bezárása és adataim törlése” gombra.

A következő oldalon az eBay arra kéri Önt, hogy mondja el a vállalatnak, hogy miért távozik. Kattintson a „Kategória kiválasztása” mező melletti lefelé mutató nyílra, majd válassza ki a megfelelő opciót a menüből.

Válasszon kategóriát, hogy miért indul el

A kategória kiválasztása után felkérik, hogy válasszon ki egy még konkrétabb okot. A megjelenő okok listája a választott kategóriától függ. Kattintson a buborékra a megfelelő ok mellett, majd kattintson a „Folytatás” gombra.

Az eBay most megpróbálja Önt arra ösztönözni, hogy továbbra is számlatulajdonos maradjon, azáltal, hogy kiválaszt egy lehetséges megoldást a távozás kiválasztott oka alapján.

A fiók bezárásának folytatásához kattintson a lefelé mutató nyílra a mezőben a lehetőségek listájának megjelenítéséhez, majd válassza a „Nem, kérjük, zárja be a fiókomat és törölje a személyes adataimat” lehetőséget.

Folytassa a fiók törlésével

A folytatáshoz kattintson a „Folytatás” gombra.

A következő oldalon az eBay arra kér, hogy olvassa el a fiók bezárásával kapcsolatos információkat. Miután mindent átolvast, jelölje be az „Elolvastam és megértettem a fenti információkat” jelölőnégyzetet, kattintson rá, majd kattintson a „Kérelem elküldése” gombra.

A fiók és a kísérő adatok törlésére vonatkozó kérelmet most elküldtük. A fiók törlése után az eBay megerősítő e-mailt küld a fiók regisztrált e-mail címére.




Source link


131 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok