Az eredeti iPad majdnem két 30 tűs csatlakozóval rendelkezett – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.03. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az eredeti iPad prototípus képe, amely a kettős port beállítását mutatja
Giulio Zompetti

Az iPad létrehozása óta hosszú utat tett meg – egy egyszerű táblagépről egy vitatható termelékenységű gépig. Az első generációs iPad prototípus fotói azonban azt mutatják, hogy az Apple mindig is a termelékenységre összpontosított, mert az iPad eredetileg volt kettő 30 tűs portok.

Van egy az alján, ahol elvárható, de volt egy második is a bal oldalon. A képeket ritka Apple eszközgyűjtő, Guilio Zompetti osztotta meg Twitteren, mutassa be részletesen az eszközt.

Úgy hangzik, hogy az eredeti terv elég radikális volt. A portok támogatnák az egyidejű töltést, ami azt jelentené, hogy az egyiket használhatná a töltésre, a másikat pedig az elérők számára (például merevlemezekre vagy bármi másra). Ez már jóval azelőtt megtörtént, hogy az iPad hardveres támogatást nyújt, így nyilvánvaló, hogy az Apple az első naptól kezdve nagy terveket fogalmazott meg ezzel a kis kütyüvel kapcsolatban.

Sajnos ez soha nem vált be. A baloldali portot a tervellenőrzés során ismeretlen okokból eltávolították. Talán a szoftver éppen akkor nem volt ott, ahol lennie kellett.

De az idők megváltoztak, és az iPad vele együtt. A modern iPad-ek rendelkeznek intelligens csatlakozóval az intelligens billentyűzethez és akár villám, akár USB-C port, így a kettős dokkolási forgatókönyv céljai az eredeti számára bizonyos értelemben ma is élnek.[ad_2]
Forrás link


35 Views 0 Ratings Rate it