Az érintésvezérlők használata a HomePod Mini készüléken

Avatar admin | 2021.04.03. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Apple HomePod Mini látható érintőképernyőkkel
Jack Skeens / Shutterstock

Míg csak a hangerőszabályzó gombokat látja a HomePod és a HomePod mini érintésvezérlő felületén, sokkal többet tehet ezzel az izzó képernyővel. Az érintőképernyős vezérlők használatának módja a HomePodon.

A HomePod mini tetején található igénytelen képernyő a zene lejátszásának szüneteltetésétől a számok átugrásáig mindenre használható. Ha nem szereti használni a Hey Siri funkciót a HomePod-on, akkor az érintésvezérlők nagyon hasznosak lehetnek.

ÖSSZEFÜGGŐ: Érdekli a HomePod mini? Itt van, amit tudnia kell

Az érintésvezérlő felületet a HomePod és a tetején találja HomePod mini. Ez egy olyan képernyő, amely több színnel világít.

HomePod mini érintésvezérlők
alma

Látni fogja a lüktető színeket, amikor a HomePod vagy a HomePod mini téged hallgat, amikor egy kérést feldolgoz, vagy amikor éppen folyamatban van kaputelefonként használják.

Amikor a HomePod valamit játszik, fehér fényt fog látni a képernyő közepén. Amikor a HomePod inaktív, a képernyő üres lesz.

Az érintésvezérlők használatának minden módja a HomePod és a HomePod mini használatával:

  • Aktiválja a Sirit: Nyomja meg és tartsa lenyomva az érintőfelületet a Siri aktiválásához (ha a HomePod mini mellett van, nem kell mondania a „Hey Siri” szót).
  • Hangerő beállítása: A hangerő növeléséhez vagy csökkentéséhez érintse meg a HomePod „+” vagy „-” gombját. A változtatás gyorsabbá tételéhez nyomja meg és tartsa lenyomva a gombokat.
  • Szünet / Folytatás: Ha gyorsan szüneteltetni vagy folytatni szeretné a lejátszást, érintse meg egyszer az érintési felületet. Ez a leggyorsabb módja a HomePod elnémításának.
  • Következő szám: Koppintson duplán az érintési felületre a következő dalhoz vagy számhoz való ugráshoz.
  • Előző szám: Háromszor koppintson a HomePod tetejére az előző számhoz való visszatéréshez. Ez csak akkor működik, ha lejátszási listát vagy albumot hallgat.
  • Állítson le egy riasztást: Ha a HomePod mini-t az éjjeliszekrényen tartja, és szeretné riasztáshoz használni, íme néhány jó hír: Ha egyszerűen megérinti az érintőfelületet, akkor megszűnik a riasztás. Nem kell kiabálni: “Hé Siri, hagyd abba!” minden reggel.

Az Apple Music zenelejátszásán kívül még sok minden másra képes a HomePod vagy a HomePod mini. Itt vannak 16 HomePod-tipp és trükk hogy valóban tudnod kell!

ÖSSZEFÜGGŐ: 16 Apple HomePod-tipp és trükk, amelyeket tudnia kell

Forrás link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok