Az új Roborock S7 robotporszívó felmoshatja a padlót, amikor porszívózik – Áttekintés a Geekről

Avatar admin | 2021.01.12. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Roborock S7 robot vákuum és rongyfa keményfa padlón
Suzanne Humphries, Sasin Paraksa / Shutterstock.com

Az új Roborock S7 robotvákuum a világ első szonikus felmosó rendszerét tartalmazza. A 2021-es Consumer Electronics Show (CES) ma bemutatott Roborock S7 új, hatékony és eredményes módot kínál otthona padlójának tisztán tartására. Március 24-én megvásárolható az Amazon-tól, és 649 dollárt fog fizetni.

Az S7 elöl vákuum funkcióval rendelkezik, hátul egy felmosóval, így mozogva vákuumozhat és felmoshat. Több nagy intenzitású súrolási beállítást kínál, percenként 1650 és 3000 között, így tökéletes a makacs foltok vagy kiszáradt rendetlenségek kezelésére. A beépített VibraRise technológia automatikusan észleli és felemeli a mopot, még mielőtt áttérne a szőnyeggel borított területekre, és amikor visszatér a dokkolóba, biztosítva a padló tisztaságát.

“Minden Roborock termékkel a kényelem a célunk” – jelentette ki Richard Chang, a Roborock. „A robotmoposítási folyamat a múltban nehézkes volt, az ügyfelek idejére és ráfordítására volt szükség a korlátok és zónák beállításához. Az S7 teljesen átalakítja a felmosási élményt a felületfelismerő technológián keresztül, amelyet úgy terveztek meg, hogy automatikusan felemelje a felmosó elemet és elkerülje a szőnyegeket, így a felmosás teljesen könnyed, ugyanakkor a korábbinál is mélyebb tisztaságot nyújt. “

A robotporszívó extra nagyméretű, 5200 mAh akkumulátorral rendelkezik, így akár három órán keresztül is képes egy töltéssel működni (és tisztítani). Figyelheti és vezérelheti az S7-et a Roborock iOS és Android alkalmazásaiból, amely lehetővé teszi a tisztítási ütemezés beállítását, a működés közben már megtisztított területek megtekintését és a beállítások testreszabását. Működik népszerű hangsegédekkel is, és a könnyű használat érdekében reagál a hangutasításokra.

Amint március 24-én elérhetővé válik, 649 dollárért vásárolhatja meg a Roborock S7-et. Csak az Amazon-on lesz elérhető az Egyesült Államokban.
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok