Az évfordulós e-mailek használata az elkötelezettség fokozásához

Avatar admin | 2021.01.30. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Ideje ünnepelni! Ünnepelje ügyfeleit, vagyis. Az évfordulós e-mailek nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk a közönséggel, különleges érzéssel töltsük el őket és szórakozzunk.

Ja, és a személyre szabás segített a Vero HelloPrint ügyfelének növeljék az NPS-pontszámukat 35% -kal, tehát ez nem csak szórakozás és játék.

Miért szeretjük az évfordulós e-maileket

Az évfordulós e-mailek nagyon hasonlítanak az évfordulóra vagy a születésnapi kártyákra – ezek olyan üzenetek, amelyeket fontos dátumokon küldesz azoknak, akiket érdekel. Áttekintjük az évfordulós e-mailek használatának különböző forgatókönyveit, de először is szeretnénk megosztani, miért vagyunk annyira izgatottak ezek miatt e-mail automatizálás kampányok.

Elkötelezik a felhasználókat és növelik a hűséget

Az elkötelezett előfizetők jó üzleti és szállíthatóság mint ügyfél, aki úgy érzi, hogy megbecsülik, valószínűleg melegebb érzéseket fog kelteni irántad.

Az e-mail marketing kapcsolatépítés, és az évfordulós e-mailek olyanok, mintha emlékeznénk arra, hogy elküldünk egy „boldog születésnapot” kártyát vagy szöveget egy barátjának.

Amikor növeli a nyitott kamatlábakat és átkattintási arányok személyre szabott e-mailekkel a bejövő üzenetek szolgáltatói úgy látják, hogy az előfizetők örömmel szerepelnek az Ön listáján. Hosszú távon pedig a magasabb elkötelezettségi arány segít az Ön számára feladó hírneve és a teljesíthetőség.

Személyre szabási lehetőségek

Mivel évfordulóra szóló e-maileket fog küldeni az ügyfelek ütemterve alapján, azok automatikusan személyre szabottabbak lesznek. Ha egyéni e-mailt ír az ügyfél magatartása vagy preferenciái alapján, megkapja a kivételes e-mail receptjét, amely ösztönzi az olvasókat az elfoglaltságra.

Valójában, bár jó köszönetet mondani az ügyfeleknek és értékelni őket, csak azért, mert a személyre szabásnak van üzleti esete. Kutatásunk során kiderült, hogy az e-mail személyre szabása növelheti az átkattintási arányt akár 50% -kal.

Az évforduló e-maileket küld a személyre szabási adatokról

Lehetőségük van kitűnni

Végül szeretjük az évfordulós e-maileket, mert lehetőséget kínálnak arra, hogy kitűnjenek. Nem minden nap ünnepel valaki születésnapot vagy mérföldkövet, és az öröm és a meglepetés eleme is van, ha nem számít arra, hogy az évfordulóját az Ön cégével ünnepli.

Ha a jubileumi e-mail különösen okos vagy szórakoztató, az előfizetők akár meg is oszthatják a hálózatukkal.

Jubileumi e-mail példák az ünneplésre

Vásárlás vagy előfizetés

Az évfordulóval kapcsolatos e-mailek beépítésének első módja az, ha tudomásul veszi, amikor ügyfelek lettek. A DEV.ünnepel az előfizető első évfordulóját azzal, hogy „egyéves klub” jelvényt adományoz nekik.

Az évfordulós e-mail „A most kapott jelvényt” témakör biztosan felkelti a kíváncsiságot. Az e-mailben a DEV.felismeri az ügyfél „hosszú élettartamát” és kreditekkel jutalmazza őket.

Személyre szabhatja

Megünnepelheti, amikor egy személy ügyfél lett, ha visszatekintett arra, hogy meddig jutott. Emlékeztesse őket az első vásárlásukra, illesszék be az elkötelezettség statisztikáját, vagy kérjék meg az ügyfeleket, hogy gondolják át a velük töltött idejüket a közösségi médián vagy a felmérés.

Születésnap

Egy másik (fajta) évforduló, amely mindenkinek van, egy születésnap! Míg a születésnapi e-mailek segítségével exkluzív kedvezményeket kínál, Hulu bizonyítja, hogy ők is visszavételi lehetőségek. Az e-mail értesíti az előfizetőt arról, hogy jogosultak újabb ingyenes, havi próbaidőszakra. Az üzenet rövid és könnyelmű, és egyértelmű CTA-val rendelkezik.

Hulu évforduló e-mail példa

Személyre szabhatja

Az előfizető nevének hozzáadása az e-mailhez egyszerű módja a születésnapi e-mailek személyre szabásának, de miért ne tenné egy lépéssel tovább? Tegyen bele képeket, amelyek megfelelnek az általuk preferált termékkategóriáknak vagy iparágnak, készítsen szezonális terveket vagy születésnapi hónapokra vonatkozó ajánlatokat.

Vállalat

Miért élvezhetik az ügyfelek a szórakozást – a cégének is van születésnapja! Care / létrehozott an évforduló e-mail cégük első születésnapjára, hogy elismerjék fejlődésüket és köszönetet mondjanak a közösségnek.

Az izgalom a tantárgy olvasatában kezdődik: “Ez a születésnapunk!” Belül vannak statisztikák az elmúlt évről (néhány komoly és más szórakoztató), valamint egy promóciós kedvezmény.

Személyre szabhatja

Az ügyfelek felvétele a vállalati évfordulóra vonatkozó e-mailbe személyre szabhatja az e-maileket annak alapján, hogy mennyi ideig voltak ügyfelek. Mondhatja az újabb ügyfeleknek, hogy örömmel növekszik velük, a veterán előfizetőknek pedig, hogy nélkülük nem tudta volna megtenni.

Év vége

Bár ezek az adatközpontú személyre szabási e-mailek nagyszerűek, megfelelő felhasználói adatok nélkül eleshetnek. A leválasztott felhasználók elkeseredhetnek attól, hogy az előrehaladási mutatókon a nullák láthatók, ezért fontolja meg a biztonsági másolat megadását.

Például, LastPass van egy éve áttekintése, amely a vállalat fejlődésére összpontosít, és köszönetet mond az ügyfeleknek, hogy eljöttek az útért.

A LastPass jubileumi e-mail példa

Személyre szabhatja

Minden vállalatnak és iparágnak egyedi adatai vannak, amelyeket az év végi e-mailekben felhasználhat. Gondolja át, hogy a statisztikák hogyan lesznek érdekesek a közönsége számára, és amelyek arra ösztönzik őket, hogy folytassák az elkövetkező évben. Akár különféle adatsorokat is kiemelhet az ügyfélszegmensektől függően.

Különleges ünnepek

Amikor kézben tartja az e-mailes marketing programot, eldönti, mit érdemes ünnepelni. Ban ben Hajrá apa’s a Nemzeti Kisvállalkozások Hete mellett döntöttek. Az e-mail hangja felemelő és felhatalmazó, és alapvetően egy óriási veregetés a hátukon közösségüknek. Nincs hangmagasság – csak átgondolt üzenet és némi inspiráció.

GoDaddy jubileumi e-mail példa

Személyre szabhatja

Ha valami közeli és kedves eseményt ünnepel a vállalata és a közönsége számára, fontolja meg, hogy képeket adjon a csapatáról vagy a sikertörténetekről a különböző ügyfélszegmensekben.

Hogyan ringathatja a vásárlói évfordulós e-maileket

A fenti jubileumi e-mail sablonok áttekintése után a téma kissé tágnak érezheti magát. Végül is olyan sokszor ünnepelhet és köszönheti meg közönségét. Íme néhány mutató, amelyek segítenek a kezdésben.

Légy őszinte

Az őszinteség mindig elengedhetetlen, de még inkább egy mérföldkő alatt. Míg a meglepetés eleme az Ön oldalán lesz, amikor figyelmezteti az ügyfeleket, hogy egy éve vannak veled, a születésnapok egy másik történet.

Az ügyfelének postaládája lesz tele születésnapi e-mailekkel, ezért szánjon időt arra, hogy optimalizálja tartalmát, hogy egyedi, érdemes és őszinte legyen.

Tudomásul veszi a haladást és a mérföldköveket

Valamennyi vállalat kiemelheti az ügyfél legfontosabb pillanatait az elmúlt évben, de a szolgáltatások vagy a SaaS cégek rendelkeznek a legnagyobb lehetőségekkel. Ha az ügyfelek együtt dolgoznak veled egy cél elérése vagy a változás érdekében, az évfordulós e-mailek a tökéletes alkalom arra, hogy motiválják őket a folytatásra.

Például, Shipt tükrözi az ügyfél „legnagyobb teljesítményét” az alábbi e-mailben. A statisztikák miatt az olvasó büszke lehet az elmúlt évben végzett munkájára, és egy nagyobb közösség részének érezheti magát. Ezek a stratégiák meghozták eredményüket, mivel a Shipt jelezte, hogy ezt az e-mailt „471 embernek továbbították és 231 nyomtatványa volt”.

Tartalmazza az ajánlatokat

Néha-néha jó, ha hangmagasság nélküli elismerő e-maillel kapcsolunk be. Az évfordulók és az ünnepek azonban az ajándékok örvendetes ideje is. A kuponok, a kedvezménykódok, az ingyenes szállítás, a titkos bónuszok vagy az exkluzív tételek mind megfontolandó lehetőségek.

Optimalizálja a küldési időket

Ha az ügyfelek életének egy adott időszakáról küld e-mailt, akkor győződjön meg arról, hogy megfelelő-e az időzítés. Időzóna kezelése segít kiszolgálni a nemzetközi közönséget, és felhasználói információk gyűjtése a regisztráció során segít a szegmentálásban.

Zsonglőrködik globális közönséggel? A Vero különböző időzónákat kezel minden felhasználó számára; csak ki kell választania, hogy mikor szeretné kézbesíteni az üzenetét.

Vero időzóna küldése

A / B tesztelje a tárgyakat

A gyenge évfordulós e-mail tárgysor csökkentheti a nyitott díjakat. A személyre szabás segít tárgysorok, és az izgalmat az e-mailből kell előtérbe hoznia. Ha az e-mail A / B tesztek tervezésének és nyomon követésének gondolata eluralkodik rajtad, akkor a Vero’s automatizált A / B tesztelő eszköz leveheti a válláról a súlyt.

Vero A / B tesztelés

Noha az e-mail marketing kétségtelenül erőteljes bevételi mozgatórugó, az ügyfélkapcsolatok kiépítésének és fenntartásának remek módja. Az évfordulós e-mailek szórakoztató módja a személyre szabott tartalom elküldésének és az ügyfelek nagyrabecsülésének.


Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok