Az IKEA 8 dolláros TRADFRI HomeKit intelligens gombja már elérhető online – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.31. 164 Views 0 Likes 0 Ratings

164 Views 0 Ratings Rate it

Az IKEA TRADFRI intelligens otthon parancsikonja.
IKEA

Miután az év elején piacra dobta az IKEA-t, HomeKit-kompatibilis TRADFRI parancsikon már online is megrendelhető mindössze 8 dollárért. Az intelligens otthon gomb elindíthatja az IKEA és a HomeKit eszközök rutinjait, hozzáadva egy automatizálási réteget az intelligens otthon bármely helyiségéhez.

Az IKEA TRADFI gombja mindössze 3 hüvelyk széles, bármilyen felületre tapad, és előre elkészített és üres címkék keverékével érkezik. 8 dollárért az ez gomb hihetetlenül olcsó megoldás az intelligens otthoni automatizáláshoz, bár, mint minden IKEA intelligens otthoni eszköz, Zigbee-t is igényel TRADFI átjáró hogy csatlakozzon az útválasztóval.

Az IKEA TRADFI parancsikonjának online listáját először észrevette u / MGGN2510z a HomeKit subredditen. Mint a Reddit néhány felhasználó megjegyzi, az online megrendelés lehet a legegyszerűbb módja annak, hogy kézbe vegye ezeket a gombokat, mivel ezek többnyire az üzletekben fogynak el. Csak ne feledje, hogy az IKEA nem szállít egyes területekre, ezért előfordulhat, hogy utaznia kell, hogy megtaláljon néhány TRADFI parancsikont.

Az IKEA rengeteg megfizethető intelligens otthoni eszközt ad el, többek között izzók, mozgásérzékelők, és motorizált intelligens redőnyök. Ezek az eszközök működnek a HomeKit programmal, de a TRADFI átjáró. Néhány ember sikeresnek találta a TRADFI eszközök más Zigbee hubokkal történő használatát (például a Philips Hue Hub), tehát ha véletlenül egy Zigbee hub ül körül, próbálja meg használni, mielőtt megvásárol egy TRADFI Gateway-t.

Forrás: IKEA via u / MGGN2510z, Én több
Forrás link


164 Views 0 Ratings Rate it