Az Instagram-történetek automatikus rögzítése

Avatar admin | 2021.05.05. 43 Views 0 Likes 0 Ratings

43 Views 0 Ratings Rate it

Most hozzáadhat egy „felirat matricát” az Instagram történetekhez, amely automatikusan átírja a hangot feliratokba, harmadik féltől származó alkalmazások nélkül. Ez hasznos eszköz az alkotók és a közönség számára egyaránt, mivel az élő felirattal ellátott videók könnyebben hozzáférhetők a hallássérültek számára és akik inkább kikapcsolt hanggal néznek.

Az élő IGTV videókon látható automatikus feliratozástól eltérően az új felirat matricák inkább szándékos videóelemeknek tűnnek, mint egyszerű szövegnek a képernyő alján – bár a sima felirat megjelenéshez is választhat, ha ezt preferálja. A többi Instagram-matricához hasonlóan megváltoztathatja a felirat helyzetét, színét, méretét és betűtípusát, valamint szerkesztheti a felirattal ellátott szöveget, ami hasznos azokban az esetekben, amikor az alkalmazás félreért egy szót. A toll eszközzel rajzolhat a képernyőn megjelenő feliratok alá vagy fölé is.

Induláskor a felirat matricák csak angolul működnek, ezért csak a túlnyomórészt angol nyelvű országokban működő iOS és Android felhasználók számára érhetők el. Az Instagram szerint a matrica hamarosan felhasználható lesz az Instagram orsók videóiban is, és a jövőben más típusú Instagram videotartalmakba is integrálható.

Hogyan adhatunk felirat matricákat az Instagram történetekhez (és végül Orsók)

Illusztráció az Instagram-történetek automatikus feliratozása című cikkhez

Kép: Instagram

  1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást, majd rögzítsen egy új Story vagy Orsó videót. Kiválaszthatja a készülékére mentett videót is, ahelyett, hogy feltenné.
  2. A videó szerkesztése közben válassza a matrica ikont a tetején lévő szerkesztési lehetőségek közül.
  3. Válassza a lehetőséget „Feliratok” a listáról.
  4. Helyezze a matricát oda, ahol azt szeretné, hogy megjelenjen. A videó lejátszása közben megjelenik a szöveg előnézete.
  5. Ha szükséges, érintse meg a szót a szerkesztéséhez, és a matrica szerkesztési beállításai segítségével változtassa meg a felirat tervét és elrendezését.
  6. Ha végzett a szerkesztéssel, tegye közzé a videót. A feliratok automatikusan megjelennek a videó lejátszása közben.

[[TechCrunch]


Forrás link


43 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok