Brokkoli Cheddar Burgonya Pierogi. – Félig sült szüret

Avatar Gadam | 2021.02.22. 237 Views 0 Likes 0 Ratings

237 Views 0 Ratings Rate it

Ezek a házi készítésű brokkoli Cheddar Potato Pierogi tökéletes étkezés családjával és barátaival. A krémes brokkoli cheddar leves és a sajtos burgonya pierogi keresztezik egymást … és finomak. Egyszerű burgonya és brokkoli cheddarral töltött pierogi gombócok, egyszerű vajas serpenyőmártásban, édes karamellizált hagymával. Minden falat kissé sajtos, kissé vajas, tele krémes burgonyával és sajtos brokkolival. Semmi sem kellemesebb vagy finomabb egy hideg téli éjszakán!

Brokkoli Cheddar Potato Pierogi felső fotója

Ez a recept két kedvenc ételemet, a cheddar pierogit és a brokkoli cheddar levest ötvözi. Hogy miért nem gondoltam erre a koncepcióra hamarabb, nem tudom, de ember, ezek nagyon finomak.

Korábban már egyszer elmondtam a történetet, de hogy egy kicsit összefoglaljam, alapvetően pierogin nőttem fel. Legjobb barátommal, a középiskolában, Stephanie-val, egy éven át éltünk át, és nem ettem mást, csak Mrs. T Cheddar Pierogies-ét, rengeteg extra olvasztott cheddarral a tetején szinte minden nap az iskola után.

Ez volt a legjobb. Aztán a fagyos hideg Cleveland-i téli hónapokban anyámmal felforralunk egy adag Mrs. T-t, hozzáadunk sok-sok cheddart, megolvasztjuk a mikróban, majd folytatjuk az utolsót enni, miközben összebújunk. a recsegő tűz. A clevelandi téli napok HIDEGEK, ezért egyértelműen ez volt a legjobb módja az ebéd vagy a vacsora elfogyasztásának.

És valójában nem vagyok az, aki előre elkészített fagyasztott ételeket vásárol. De könnyen kivételt tehetnék T. asszony Pierogies ügyében. Néha csak arra a gyermekkori kényelmi ételre van szüksége … és pontosan olyanra van szüksége, amire emlékszel.

Mármint igaz ?!

Broccoli Cheddar Potato Pierogi előkészítő fotó forralás előtt

(a tömés lezárása előtt)

Brokkoli Cheddar Burgonya Pierogi forralás előtt

(a töltelék lezárása után)

És a brokkoli cheddar leves része ennek a receptnek? Nos, csakúgy, mint Mrs. T Pierogies-je, én is sok Panera Brokkoli Cheddar levest ettem felnőve. Ha meg tudtam győzni anyukámat, hogy ragadja meg Panerát ebédre, ez mindig a legkülönlegesebb csemege volt. És ha rá tudnám venni, hogy ő is kenyértálat fröcsköljön?

Ah, a napom elkészülne … az egyik kedvenc gyermekkori ételem biztosan.

Brokkoli Cheddar Burgonya Pierogi forralás előtt

Mindenesetre már korábban is készítettem pierogit. Első alkalommal egy kicsit klasszikusabbá tette őket, ahogy gyerekként megettem őket. Másodjára Mindent kimentem, és hozzáadtam karamellizált hagymát és ropogós szalonnát.

De ma egyszerűen és barátságosan tartom az ízeket brokkoli cheddar csavarral. Nem tudom, melyik pierogi az én kedvencem, mert szeretem a pierogikat, de ezek nagyon jók. A tejszínes burgonya sajtos brokkolival keverve lehet, hogy az egyik jobb kombináció létezik. De vajas hagymamártást adunk hozzá? Elég nehéz legyőzni.

Brokkoli Cheddar burgonya Pierogi főzés serpenyőben

A pierogi elkészítése szórakoztató. Kezdje a tésztával.

Kezdje a tésztával. Ez az alap, liszt, tojás, só, kombó, de ami a legtöbb pierogi receptben egyedülálló, az a tejföl használata a tésztában. A tejföl nedvesen tartja a tésztát, és hozzáadja a legkisebb tangót. A tejföl helyett inkább sima görög joghurtot használok, ami tökéletesen működik. Azonban biztosan használhat azonos mennyiségű tejfölt, ha inkább a tejfölt.

Hagyja a tésztát ülni és pihenni, amíg elkészíti a brokkoli burgonya tölteléket.

felülről zár-megjelöl fénykép brokkoli cheddar burgonya pierogi

A töltelékhez.

Csak burgonyára, vajra, brokkolira, sajtra és fűszerekre van szükség. Ez a töltelék sajtos, krémes és vajas, ha hozzáadjuk a burgonyához és a párolt brokkolihoz. Ne vacakolj vele … olyan jó.

A burgonyát hagyományos módon elkészítheti a tűzhelyen, vagy használhatja a instant pot. Inkább a instant pot. Ez a burgonya elkészítésének legegyszerűbb és leggyorsabb módja.

Miután összeállította a pierogit, egyszerűen dobja meg őket egy kis vajas karamellizált hagymamártással. Ezután tálaljon extra éles cheddarral, és mellé egy joghurttal vagy tejföllel.

Brokkoli Cheddar Potato Pierogi felső fotója

Fagyassza későbbre.

Itt van a dolog Pierogi készítésével. Akárcsak a ravioli, ezek is időt igényelnek. Kérjük, ne hagyja, hogy ez elriassza. A pierogi elkészítése nagyon egyszerű. A tésztát hihetetlenül könnyű dolgozni. Ha ki tudsz tekerni egy alap kenyér tésztát, bizonyára elkészíthet pierogit. Nincs szükség semmilyen speciális felszerelésre, csak egy tálra, egy kanálra és egy sodrófa. És ha nincs sodrófa – használjon borosüveget.

Tehát, míg a pierogi elkészítése egy kis erőfeszítést igényel, a hétvégén ömlesztve készítheti el őket … vagy amikor csak van ideje. Ezután csak fagyassza le a maradékot a leggyorsabb, legegyszerűbb ebéd vagy vacsora érdekében … a hét bármely napján. Miután a pierogi megdermedt, egyszerűen forralja fel őket fagyasztva, percekbe telik a főzés.

És igen, ezek sokkal jobbak, mint Mrs. T-é.

Tudom, hogy mindenki hideg téli napokkal foglalkozott, és a dolgok kissé hidegek és kedvesek. Számomra ez annál inkább indokolt egy további harminc percet a konyhában tölteni, és házi készítésű pierogit készíteni egy véletlenszerű hétfő este. Ígérd meg, hogy nem fogsz csalódni.

Brokkoli Cheddar Burgonya Pierogi

Más szórakoztató házi vacsorákat keres? Íme néhány kedvenc:

Lapos serpenyőben sült citromos fokhagyma vaj lazac

Hajtogatott Ropogós Buffalo csirkepakolás

Egészségesebb házi Crunchwrap Supreme

Végül, ha ezeket a brokkoli Cheddar Burgonya Pierogit készíti, mindenképpen hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Brokkoli Cheddar Burgonya Pierogi  halfbakedharvest.com