Az internetszolgáltatók, webhelyek és a főnököd meg tudják mondani, hogy VPN -t használ -e?

Avatar admin | 2021.09.10. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Kép az ISP -k, webhelyek és a főnöke elárulhatják, ha VPN -t használ?

A VPN -k rejtve tartják az internetes tevékenységeit, de ha valaki tudja, mit keres, meg tudja mondani, mikor használja. Ez riasztóan hangozhat, de mindaddig, amíg megbízható VPN -t használ, és megfelelően működik valószínűleg nem kell aggódni. Először is magyarázzuk el, hogyan mondhatja el valaki, hogy te vagy VPN használatával. Minden az IP -címekre vezethető vissza.

Ha VPN nélkül csatlakozik az internethez, valaki, aki figyelemmel kíséri tevékenységét, látja, hogy több IP -címhez csatlakozik minden használt webhelyhez vagy online szolgáltatáshoz. Ha azonban VPN -t használ, az egyetlen IP -cím, amelyhez csatlakozna, a VPN proxykiszolgálója lenne, ahol a forgalom irányul. Valaki kereszthivatkozhat erre az IP-címre az ismert VPN-kiszolgálócímekkel, és megerősítheti, hogy ehhez kapcsolódik.

Így, ki láthatja, hogy melyik IP -címhez csatlakozik? Az internetszolgáltató láthatja az útválasztó tevékenységét, és lakóhelyétől függően megoszthatja azt a kormányzati szervekkel – akik először is hozzáférhetnek az internetes forgalomhoz. Az is lehetséges, hogy a wifi -hálózat rendszergazdája megnézze, melyik címhez csatlakozik, és vannak módok arra szippantja ki egy másik felhasználó böngészési adatait, ha ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik.

Azonban az egyetlen dolog, amit megerősíthettek, az hogy vajon VPN -t használ. A VPN szerverére irányuló összes forgalom még mindig rejtett, és senki sem tudja kitalálni, hogy mi voltál tulajdonképpen csatlakozni – mindaddig, amíg a valódi naplózás nélküli VPN, vagyis.

Az is lehetséges, hogy a VPN -kapcsolatok meghiúsulnak, ami látszólag felfedi a forgalmat bárki számára, aki lapokat tart, ezért A VPN kill kapcsolók szükséges szolgáltatás.

Ismét félelmetesnek tűnhet, ha tudjuk, hogy valaki láthatja, hogy VPN -t használ, de attól tart, hogy figyelnek miért használják az emberek először a VPN -eket. A problémák csak akkor merülnek fel, ha olyan helyen élsz, ahol ők törvénytelenek. A VPN -ek használata törvényes az Egyesült Államokban.S. például, de Kínában betiltották. A VPN használata ellentétes lehet a megosztott hálózat szolgáltatási feltételeivel is általános szabály az irodákban és főiskolai könyvtárakban, ahol a szervezet számítógépeit használja.

Az is lehetséges, hogy egy webhely felismeri a VPN IP -címét. Ez általában nem jelent problémát, de egyes webhelyek megakadályozhatják a VPN -kiszolgálók hozzáférését a tartalmukhoz, különösen akkor, ha a VPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a fizetős falakat vagy a szigorú régióblokkokat. Ez azonban nem ritka, és sok VPN készenléti tervet tervez az ilyen korlátozások ellen.

Tehát a lényeg: az emberek meg tudják állapítani, hogy VPN -t használ -e, és legtöbbjük pontosan azok az emberek, akik elől el akarják rejteni a böngészési tevékenységeit. De amíg a VPN rendeltetésszerűen működik (és törvényesen használható a lakóhelyén), nem látják, mit csinál, és nem lesz baja.

[[hogyan lehet]


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok