Az iskolai jelek első napja

Avatar Gadam | 2021.08.06. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

Mind, ezt a pici babát óvodába megy. Szó szerint tegnap született, így nem tudom, hogyan lehetséges ez. A nagy nap tiszteletére készítettem el ezeket az aranyos első napi iskolai táblákat Cricut Maker hogy készítsek néhány imádnivaló képet az 5 évesemről. Ez egy gyors, szórakoztató projekt, és szeretem, hogy tartalmazza a dátumot és az osztályozási szintet egy egyedi fényképen, amelyet örökké bámulni tudok!

DIY Vissza az iskolába jelek

Anyagok az iskola első jeleinek elkészítéséhez

  • 2 Vastag könyv
  • 2 barna papírzacskó
  • Olló
  • Fekete vinil
  • Transzfer szalag
  • Cricut Maker
  • Az Apple opcionális

Hogyan készítsünk jeleket az első napon az iskolában

1. lépés- Vágja ki a barna zsákot

Ha olyan vagy, mint én, minden középiskolai tankönyvedet barna papírzacskóval és jelzővel borítottad. Ha nem te voltál, itt egy gyors oktatóanyag. Vágjon szét egy nagy barna papírból készült élelmiszertasakot. Helyezze a könyvet a táska közepére, és rajzoljon egy téglalapot a könyv köré, további 2 hüvelykkel minden oldalon. Ollóval vágja ki a téglalapot. Helyezze a zárt könyvet, kötéssel lefelé, a téglalap közepére, és jelölje meg a könyvkötés szélességét. Vágjon 2 rést a kötés tetejére és 2 rést a kötés aljára, és hajtsa le mindegyik fület. (Az alábbi képen kivágtam a réseket, de szerintem jobb lehajtani.)

Hogyan lehet borítani egy könyvet egy papírzacskóval.

2. lépés Hajtsa a barna táskát a könyv fölé

Ha a kötési rések le vannak hajtva, ideje bepakolni a könyvet a barna papírzacskóba. Helyezze a könyvet oldalra, és hajtsa le a téglalap tetejét, hogy megfeleljen a kötőlapnak. Tegye ezt a kötés mindkét oldalán lévő téglalap tetejére és aljára. Ezután helyezze vissza a könyvet a téglalapba, és találja ki, hol tegye az utolsó 2 hajtást. Ne aggódjon, ha ez néhány kísérletet igényel. Miután kitalálta a hajtás legjobb elhelyezését, csúsztassa a könyv mindkét oldalát a zsebekbe. Voálá! DIY borítású könyv!

Hogyan kell borítani egy könyvet egy barna táskába

3. lépés- Készítsen címkéket

Nyit Cricut Design Space ™ és írja be: „Óvoda”. Az egyszerű, tiszta címkék jelenlegi kedvenc betűtípusa a „Din 1451 Com EngSchrift”. Kifizettem az 5 dollárt, és azóta is használom! Győződjön meg arról, hogy a létrehozott címkék megfelelő méretűek az éppen fedett könyvek kötéseihez.

Hogyan lehet visszaállítani az iskolai könyvborítókat

4. lépés Vágás és átvitel

Vágja ki a címkéket a gombbal Cricut Maker, gyomlálja a formatervezést, és használjon transzfer szalagot annak biztosítására, hogy a címke tökéletesen illeszkedjen a könyvhöz! Vissza az iskolába projekt Cricut

5. lépés- Készítsen aranyos képeket

Szeretem a könyveket, mint a tipikus nyomtatható vagy palatábla alternatíváját az iskolai fotó első napján.

DIY Az iskola első napja jelek

Van bejövő óvodása? Hogy érzel ezzel kapcsolatban? Tedd az első nap jeleit az iskolában? Szívesen hallanám…

Ha még több ötletet keres az iskolába, ne hagyja ki:
Forrás link


38 Views 0 Ratings Rate it