Az LG több évnyi innováció után lemond okostelefonjairól – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.05. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Az LG Wing okostelefon elülső, forgatható képernyője és hátsó nézete a készülékről
LG

Az LG az leállítás egykor forradalmi okostelefon-üzleti tevékenysége a csatlakoztatott eszközökre, robotikára, szoftverekre és elektromos járművek alkatrészeire összpontosít. A „stratégiai döntést” az LG igazgatótanácsa április 5-én hagyta jóvá, és a vállalat július 31-ig teljesen leállítja okostelefon egységét.

Néhány hete kezdődtek a pletykák arról, hogy az LG kilép az okostelefon-iparból – vagy Néhány évvel ezelőtt, attól függően, hogy kit kérdezel. Nem titok, hogy az LG azért küzdött, hogy eladja új készülékeit, és évente jelentős részt veszít piaci részesedéséből 2009 óta. Az LG a „hihetetlenül versenyképes” okostelefon-iparágat hibáztatja kudarcáért, bár a kérdés inkább összefüggésben lehet azzal, hogy az LG nem képes eligazodni a globális piacon, mivel valójában az Egyesült Államok 3. legnagyobb telefonmárkája.

A csökkent piaci részesedés ellenére az LG 2020-ban kiadott néhány jó eszközt. A legnevezetesebb az LG Wing, egy kettős képernyős telefon, amely „T” alakúra forog. Ez nem a legpraktikusabb dolog, de amikor az okostelefon-gyártók szándékosan kerülik az innovációt, az LG Wing furcsa kialakítása egy friss levegő leheletét jelenti.

Természetesen az LG az okostelefon-ipar egyik korai úttörője, és nagy múltra tekint vissza a furcsa, élvonalbeli telefonok forgalmazása terén. A cég kiadta az elsőt érintőképernyős mobiltelefon, a legendás Nexus telefonokkal együtt dolgozott a Google-lal, és egy korai elődjét eladta az összecsukható telefonoknak, a LG Flex. Még akkor is, ha soha nem volt LG-telefonja, megtapasztalta a vállalat befolyását a mobil hardverekre és az Android operációs rendszerre.

De mi történik mindazokkal az LG telefonokkal, amelyek már az emberek tulajdonában vannak? Szerint annak sajtóközlemény, Az LG továbbra is „időtartamra” kínálja a meglévő telefonok szolgáltatási és szoftveres támogatását, amely régiónként változik. Ha új telefont szeretne vásárolni, kerülje az LG-t, amíg a vállalat nem tisztázza, hogy ez az „időtartam” meddig fog tartani.

Forrás: LG
Forrás link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok