Az összes Safari fül bezárása egyszerre iPhone és iPad készüléken

Avatar Gadam | 2021.01.14. 51 Views 0 Likes 0 Ratings

51 Views 0 Ratings Rate it

Apple iOS és iPadOS Safari Icon Hero

Ha tucatnyi fül van megnyitva a Safari alkalmazásban iPhone vagy iPad készüléken, és gyorsan ki kell törölnie őket, akkor unalmas lehet egyesével „X” -et kinyomtatni. Szerencsére kétféle módon lehet egyszerre bezárni az összes Safari lapot, és ezek privát böngészés módban is működnek. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg a „Safari” alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén. Bármelyik oldalon keresse meg a lapváltó gombot, amely két átfedő négyzetnek tűnik. Az iPad készüléken a képernyő jobb felső sarkában található.

A lapváltó gomb az Safari alkalmazásban iPad-en

Az iPhone készüléken a képernyő jobb alsó sarkában található.

A lapváltó gomb az iPhone Safari alkalmazásában.

Helyezze az ujját a fülváltó gombra, és tartsa ott egy pillanatig, előkészítve a „hosszú megnyomást”. A felbukkanó menüben válassza az „Összes lap bezárása” lehetőséget. (A választásban lesz egy szám, amely felsorolja a nyitott fülek számát.)

A megjelenő menüben válassza a lehetőséget "Zárja be az összes lapot."

Amikor a Safari arra kéri, hogy erősítsen meg egy másik előugró ablakot, érintse meg újra a „Minden lap bezárása” elemet. Ezt követően az összes böngészőfül bezárul.

Az összes Safari fül bezárása a Tab Switcher képernyőn

Van egy másik módja a Safari összes lapjának gyors bezárására iPhone és iPad készüléken. Először nyissa meg a „Safari” elemet, majd érintse meg egyszer a fülváltó gombot.

A lapváltó gomb az iPhone Safari alkalmazásában.

A tabulátorváltó képernyőn keresse meg a „Kész” gombot, amely az iPad képernyőjének jobb felső sarkában és az iPhone képernyőjének jobb alsó sarkában található.

Hosszan nyomja meg a „Kész” gombot – helyezze és tartsa ott az ujját egy pillanatig, amíg megjelenik egy előugró ablak.

IPhone vagy iPad készüléken nyomja meg hosszan a gombot "Kész" gombot a fülváltó képernyőn.

Az előugró ablakban válassza az „Összes lap bezárása” lehetőséget. Az előugró művelet pontos neve a megnyitott fülek számától függően változik.

Az előugró ablakban válassza a lehetőséget "Zárja be az összes lapot."

A Safari arra kéri Önt, hogy erősítse meg az összes fül bezárását egy másik előugró üzenettel. Válassza ismét a „Minden lap bezárása” lehetőséget. Ezután az összes Safari fül azonnal bezárul. Ugyanez a művelet működik privát böngészés módban. Elég praktikus!

A nemrég bezárt lapok újbóli megnyitása

Ha véletlenül bezárta az összes fülét, és szeretné visszakapni őket, akkor egyenként letöltheti őket, amíg nincs Privát böngészés mód. Csak érintse meg a fülváltó gombot, majd hosszan nyomja meg a „+” gombot, amíg meg nem jelenik a „Legutóbb bezárt lapok” lista. Innen megérintheti a bejegyzéseket a listában, hogy újra megnyissa őket a Safari-ban. Sok szerencsét!

ÖSSZEFÜGGŐ: A zárt lapok újbóli megnyitása iPhone vagy iPad készüléken
Source link


51 Views 0 Ratings Rate it