Az új, 159 dolláros OnePlus Watch nyomon követheti az SP02 és a Parkour edzéseket – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.23. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Új telefonok mellett, OnePlus ma jelentette be első okosóráját, a OnePlus Watch-ot. De bár a OnePlus Android-telefonokon van, ez nem egy Wear OS óra. Ehelyett valós idejű operációs rendszert (RTOS) fog futtatni. De mindössze 159 dollárért nehéz visszafogni egy okosórát teljes edzéskövetés.

A OnePlus Watch hagyományos karórának tűnik, köszönhetően kerek arcának és 46 mm-es méretének. A hagyományos megjelenés megtartása érdekében az órában egy 2,5D-es ívelt üvegfelület található. A OnePlus szerint az arcot „több mint 20 kezeléssel kézzel csiszolják a kifinomult felület érdekében”.

De ne tévedjen, a megfizethető ár ellenére is teljes okosóra. És nem spórol a funkciókkal. Alvás- és edzéskövetéssel rendelkezik, és több mint 50 óraszám. Edzés közben több mint 110 edzéstípus közül választhat, beleértve a parkour módot (az okosórák ritkasága).

Közeli kép a OnePlus Watchról
OnePlus

5ATM + IP68 víz- és porállóságának köszönhetően ez magában foglalja az úszást is. Úszás közben a testtartás-felismerést alkalmazza, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből. Az óra nyomon követheti az SP02-t, a pulzusszámot és a GPS helyzetét.

Ezenkívül megkapja a távolságmérőket, a kalóriákat, a sebességfigyelést és az úszók számára az úszás golf (SWOLF) hatékonyságát. És sok okosórához hasonlóan stresszérzékelést, légzési edzéseket, gyors pulzusjelzéseket és ülő emlékeztetőket kínál. Feltéve, hogy nem kapcsolja ki ezeket. És a OnePlus Watch automatikusan felismeri az edzéseket, ha elkezdené elfelejteni kiválasztani az egyiket.

A OnePlus Watch természetesen rendelkezik csatlakozási lehetőségekkel. Bluetooth-on keresztül csatlakozhat telefonjához vagy akár vezeték nélküli fülhallgatóihoz. Ha rendelkezik OnePlus TV-vel, akkor az ezzel is szinkronizálni fog. A TV-hez csatlakoztatva távvezérlőként szolgálhat, hívás érkezésekor automatikusan csökkentheti a hangerőt, vagy ha elalszik, akár kikapcsolhatja a TV-t.

A fedélzeti tárolónak köszönhetően hívásokat is fogadhat és zenét hallgathat. Az óra 4 GB tárhellyel rendelkezik, de csak 2 GB-ot kap használatra, ami körülbelül 500 dal tárolására elegendő. Vezeték nélküli töltőt is tartalmaz, a OnePlus láncfeltöltést használva egy hétig tartó töltést csak 20 perc alatt elérhet. Ha siet, öt perc töltés egy nap energiát jelent.

A OnePlus Watch éjfekete vagy holdfény ezüst színben lesz kapható 159 dollárért, és egy Cobalt Limited változatban jelenik meg. Az okosórát közvetlenül a OnePlus webhelyéről vásárolhatja meg április 14-én.
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it