Az új iPad Pro áprilisban megérkezhet a Mini-LED kijelzővel és az M1-es osztályú chipdel – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.20. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

A 12,9 hüvelykes iPad Pro
alma

Az Apple már áprilisban kiadhatja az új 11 hüvelykes és 12,9 hüvelykes iPad profikat Bloomberg jelentés. A 12,9 hüvelykes modell tartalmazhat egy új mini LED-kijelzőt, bár állítólag mind a Thunderbolt 3 portokat, mind a processzorokat „egyenértékűen” csomagolják a Mac M1 chipjével. Idén új, nagyobb iPad Mini is piacra dobhat.

Az új iPad profik várhatóan újrafelhasználják a 2020 iPad Pro tervezés, vékony peremeivel, lapos éleivel és nagy kameradugóval. Ennek ellenére a jelentések szerint a táblagépeken frissített kamerák és M1-es processzorok találhatók. A 12,9 hüvelykes iPad Pro tartalmazhat egy frissített mini LED-kijelzőt is, amelynek javítania kell a képminőséget és az akkumulátor élettartamát, ugyanakkor el kell kerülnie az OLED-paneleknél gyakori beégési problémákat. Ming-Chi Kuo Apple elemző javasolja hogy a vállalat azt tervezi, hogy az alacsonyabb kategóriájú iPadek LCD-paneljeit OLED-panelekre cseréli, bár nem világos, hogy a pletykás 11 hüvelykes iPad OLED-kijelzőt fog-e használni.

Jelentésében Bloomberg javasolja hogy az új iPad profik a megszokott USB-C portok helyett Thunderbolt 3 portokat fognak használni. Így továbbra is használhatja az USB-C töltőket és tartozékokat iPad Pro készülékével, de jobb adatátviteli sebességgel és a Thunderbolt 3 kiegészítők, például külső kijelzők támogatásával. Az Apple már beépíti a Thunderbolt 3 portokat a Mac gépeibe, és a technológia iPad Pro-ra való áthelyezése lenne értelme, még akkor is, ha az olcsóbb iPadek egy része még mindig használja a Lightning portokat.

Az Apple idén új iPad Mini-t is kiadhat, nagyobb képernyővel. Az Apple azóta sem frissítette a legkisebb tabletjét 7,9 hüvelykes iPad Mini 2019-ben, addig pedig 2015 óta nem volt új iPad Mini. Az alapmodell iPad híreszteléses frissítése szintén a láthatáron lehet, de az új eszköz részletei kevések, és az Apple már frissítette a szabványt iPad 2020 szeptemberében.

Forrás: Bloomberg keresztül A perem
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok