Néhány Amazon Ring kamerád mostantól végpontok közötti titkosítással rendelkezik – tekintsd át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.13. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

A Ring alkalmazással rendelkező iPhone, amely végpontok közötti titkosítási lehetőségeket mutat.
amazon

Milyen változást hozhat egy év. Tavaly év elején a Ring jó hírneve miatt rengeteg ding volt a biztonsági és adatvédelmi kérdések kezelése. Amióta a vállalat lépéseket tett e problémák megoldására a új adatvédelmi irányítópult és kötelező kétfaktoros hitelesítés. De ha kompatibilis fényképezőgéped van, akkor a Ring is most végpontok közötti titkosítást kínál (E2E), vagyis csak te láthatod a videóidat.

A Ring már titkosítja videóit a szerverein (nyugalomban), de az Amazon rendelkezik a kulcsokkal és megtekintheti a videóit, vagy átadhatja azokat a bűnüldöző szerveknek megtekintésre. A vállalat állítása szerint csak szolgáltatási célokra (például hibaelhárításra) nézi az ügyfél videókat, de a múltban ez szóba került. Az E2E bekapcsolt állapotában a videók titkosítva vannak, mielőtt elérnék az Amazon szervereit.

A titkosítás kulcsa a mobil eszközön és az Amazon kezén kívül található. Ez azt jelenti, hogy ha akarja, nem tudja kinyitni a videókat és megnézni a tartalmát. Sajnos az új funkció jelenleg „technikai előnézet”, és a felhasználók számára is elérhető. Tehát lehet, hogy még nem látja. És rendelkeznie kell a Ring egyik kompatibilis kamerájával.

Az Amazon szerint a következő kamerák kompatibilisek: Ring Video Doorbell Pro, Ring Video Doorbell Elite, Ring Floodlight Cam, Ring Spotlight Cam Wired, Stick Up Cam Plug In, Stick Up Cam Elite és Indoor Cam. Ez kihagyja a Ring összes akkumulátoros fényképezőgépét, például a Ring Peephole kamerát és az első és második generációs Ring csengőket.

Amikor a szolgáltatás eléri a fiókját, megnyitja a Ring alkalmazást (iOS és Android esetén), és elindul a Vezérlőközpontba. Ezután koppintson a Videotitkosítás, a Speciális beállítások elemre, majd a Videó végpontok közötti titkosítás elemre. Remélhetőleg az Amazon Gyűrűje hamarosan elhozza az E2E eszközöket és felhasználókat.

Forrás: Gyűrű
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it