BOSCH VS. MIELE: Melyiknek vannak jobb termékei?

Avatar admin | 2021.08.24. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

A két legismertebb és legnépszerűbb készülékmárka a Bosch és a Miele. Mindkét márka nagy múltra tekint vissza a kiválóság terén a gyártásban, rendkívül megbízható termékcsaláddal, változatos árkategóriával, élvonalbeli technológiával és gyönyörű esztétikával. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy az egyes márkák hogyan viszonyulnak a másikhoz. Bár mindkét márkának különböző készülékmodellje van, maradjunk egyszerű és praktikus az összehasonlítás szempontjából, ha otthonunkban a leggyakrabban használt készüléket választjuk, és nem is beszélve arról, hogy ez a két márka biztosan jól ismert – a mosogatógép. Lássuk:

BOSCH VS.  MIELE

A Bosch és a Miele a legjobb mosogatógép -márkák a piacon. Mindkettő a mosogatógép -dizájn csúcsát jelenti, és kompromisszumok nélküli hangsúlyt fektet a minőségre és a tisztítási teljesítményre. Ezeket a német mosogatógépeket milliók vásárolják meg az általuk nyújtott minőség, kialakítás, funkciók és tisztítóerő miatt. Tehát az a kérdés, hogy milyen márka jobb? Vagy még jobb, melyik márka biztosítja a jobb mosogatógépet? Néhány kategória azonosításával fel tudjuk mérni a két márka közötti különbségeket.

ZAJSZINT

Ami a zajt illeti, a Bosch híres arról, hogy hihetetlenül csendes mosogatógépek. A Bosch 800 sorozat olyan modellekkel büszkélkedhet, amelyek zajszintje legfeljebb 40 dB, néhol pedig akár 39 dBA. A Bosch Benchmark sorozat 38 dB -es modellel rendelkezik, amely sokkal lágyabb, mint egy halk suttogás. A Miele mosogatógépek sem fognak felébreszteni senkit a házában. Sok saját modell 38 dB zajszinttel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy nem fogja hallani a működésüket. Mindkét gyártó komolyan veszi a zajszintet. Sem a Bosch, sem a Miele nem folyamodik olyan népszerű trükkökhöz, mint a zaj mérése mosás közben, miközben kihagyja a vízbevitelt és a szivattyúzást.

TISZTÍTÁS ÉS SZÁRÍTÁS

A megbízható mosási ciklusok széles választékával és a gyors, biztonságos szárítást lehetővé tevő belső kád kialakításával biztos lehet benne, hogy mind a Bosch, mind a Miele készülékek folyamatosan tisztítják az edényeket, miközben megóvják őket sérülésektől és egyéb kopásoktól. A vásárlási döntés meghozatalakor a legfontosabb számodra a legfontosabb – robusztusabb és egyedi ciklustípusok, vagy hatékonyabb és gyorsabb szárítás? Maximális rakodótér vagy szervezett, sokoldalú tárolóállvány? Vízlágyító, hogy távol tartsa a víznyomokat?

BOSCH VS.  MIELE - Miele mosogatógép

TARTÓSÁG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

A Miele -t gyakran a világ legszorosabban integrált készülékgyártójának tartják. Szinte minden alkatrészüket közvetlenül a vállalat gyártja. Ez lehetővé tette számukra, hogy a rendszeres használat 20 éves élettartamát hirdessék a funkcionalitás csökkenése nélkül. A Miele gépeket úgy tervezték, hogy évtizedekig tovább működjenek, ami a gomboktól kezdve az állványokon és a kerekeken, amelyeken csúsznak, minden részen nyilvánvaló.

De a Bosch sem csúnya, ha a tartósságról és a hosszú élettartamról van szó. Tesztelik a mosogatógépüket, hogy legalább tíz év használatot kibírjanak. És elkötelezettségük, hogy csak a legmagasabb minőségű alkatrészeket használják, régóta a márka jellemzője.

Összefoglalva, mindkét márkának megvannak a maga előnyei és hátrányai. A világ két legmegbízhatóbb mosogatógépgyártójaként a Bosch és a Miele egyaránt csúcsminőségű készülékeket kínál egy adott árkategóriában. Az idő múlásával azonban a megbízhatóság kissé romlik, és végül segítségre lehet szükségünk ezek és más készülékek javítása, mindenesetre a segítség csak egy telefonhívásnyira van, ha kapcsolatba lép szakképzett készülékszerelőivel, akik a leggazdaságosabb megoldást és a legeredetibb és legeredetibb alkatrészeket is képesek biztosítani.


Forrás link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok