MEGOLDVA: Mi a legjobb betonrepedés-töltő?

Avatar admin | 2021.06.27. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

A háztulajdonosok általánosan felmerülő kérdés: „Mi a legjobb betonrepedés-töltő? A válasz attól függ, hogy a repedés milyen széles és mozog-e.

A vízszintes felületeken legfeljebb fél hüvelyk széles repedések esetén Quikrete Crack Seal a legegyszerűbb megoldás.

Egyszerűen öntsön egy latexjavító folyadékot a horonyba, ahol a beton természetes színére szárad. Mivel folyékony, önterülő.

Vízszintes és függőleges alkalmazásokhoz Quikrete Advanced Polymer Concrete Crack Sealant jó illeszkedés.

Tömítőcsőből kerül felvitelre, és texturált felülettel tömíti és vízszigeteli, amely közvetlenül betonfelületekbe keveredik. 60 perc alatt tapadásmentes, miközben rugalmas marad.

Nem mozgó mély repedések vagy hajszálrepedések esetén Quikrete FastSet betonrepedések javítása jó választás.

A gyorsan száradó, kétrészes javítás egyetlen, alacsony viszkozitású patronban van, így mélyen behatol a repedésekbe, önszinteződik, és alkalmas a hajszálvonaltól 1 hüvelyk szélességig tartó repedésekre.

Előző cikkHogyan teremtsünk fel nyári kertet trópusi növényekkel

40 éves átalakító karrierje által támogatott Danny több mint egy évtizedig a CBS The Early Show és The Weather Channel lakásfelújítási szakértőjeként dolgozott. Széles körű gyakorlati tapasztalata és az ipar megértése teszi őt az otthoni kapcsolatok forrásaivá – az egyszerű javításokkal kapcsolatos tanácsoktól kezdve az átalakítások befejezéséig, a háztulajdonosok otthonának előkészítésében a szélsőséges időjárási viszonyokhoz és évszakokhoz.


Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok