Cheeto Valentines for Kids – MŰVÉSZET

Avatar admin | 2021.01.20. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Miután a Valentin-nap a sarkon volt, gondoltam megosztom azokat a Valentin-napokat, amelyeket idén 6 éves fiamnak készítettem! Mármint ki nem szereti a Cheetos-t? Ezek a Cheeto Valentines gyerekeknek tökéletesek egy tantermi Valentin-napi partira vagy egy sajtos ünnepre a szomszédokkal. (Érted? Sajtos!)

Ingyenes nyomtatható Valentine Cheetos-szal

Itt van, amire szükséged van a Cheeto Valentines elkészítéséhez

Hogyan készítsünk Cheeto Valentine-t gyerekeknek

Azt is meg kell jegyezni, hogy ezeket a Cheeto Valentine-okat egy Cheetos-szal töltött szendvicszsákba is fel lehet erősíteni.

1. lépés – Töltse le az ingyenes nyomtatható Cheeto Valentine alkalmazást

Az „Ön olyan közel van, mint egy cheeto” ingyenesen nyomtatható Valentine letöltéséhez egyszerűen írja be a nevét és az e-mail címét alább, és az ingyenes fájl el lesz juttatva a postaládájába! A Teddy Graham Valentines 4 oldalra jut. Minden ingyenesen nyomtatható 1 lap, a következő két mondat mindegyikével:

  • Olyan ügyes vagy, mint egy Cheeto

2- lépés. Nyomtatás

A legjobb eredmény elérése érdekében használja a fehér kartonlapot a Cheeto valentines nyomtatásához.

Valentin gyerekeknek

3- lépés. Vágás és hajtás

Vágjon körül minden Valentin. Végül 4 Valentin lesz laponként. Ha úgy dönt, hogy egy kereskedelmi üzletben nyomtat, mindenképpen használja a papírvágójukat, hogy ez a lépés gyorsabb és pontosabb legyen. Ezután hajtsa félbe az egyes Valentine-okat, hogy zsákos felsőt hozzon létre. A Valentine tökéletesen illeszkedik egy 1 oz-os Cheeto táska tetejére.

4- lépés. Tűzés

Tűzővel rögzítse a Valentine táska tetejét a táskához. Használhat kétoldalas ragasztószalagot is a tisztább megjelenés érdekében.

Valentin-napi kártyák gyerekeknek

5. lépés- Cím és megosztás

Kérje meg gyerekét, hogy töltse ki a nyomtatható nyomtatvány elején található űrlapot azzal, hogy kitől származik a Valentin. Végül, de nem utolsósorban ossza meg barátaival és szomszédaival a Cheeto Valentin napi szerelmet!

CHETO VALENTINOK GYEREKEKNEK

Ha további Valentin-kártyák után kutat, ne hagyja ki ezeket a bejegyzéseket:
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok