COVID-19 oltás: A Connecticut a közösségi médiát használja a hosszú távú gondozáshoz

Avatar admin | 2021.03.20. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Az államok továbbra is megtalálják a COVID-19 biztonságos módjait az állampolgárokkal való kommunikáció fenntartására

A COVID-19 vakcinák országszerte történő bevezetésével az államok továbbra is megtalálják a módjaikat, hogy kommunikálhassanak közösségeikkel és polgáraikkal a COVID-19-ről, ideértve az oltás fontosságát is. Fizikai távolságtartás szükségessége egyedülálló kihívások elé állította az embereket az oltás fontosságáról való beszélgetés során. A Connecticuti Hosszú távú gondozási ombudsman program (LTCOP) a közösségi médiához fordult, hogy oktassa és megválaszolja a COVID-19 oltással kapcsolatos kérdéseket.

A Connecticuti Hosszú távú gondozás ombudsmani programja, a Mairead Painter a COVID-19 oltással kapcsolatos információkat juttatja el a tartós gondozási intézményekben lakókhoz a Facebook Live-on keresztül.

Az LTCOP közvetlen szolgáltatásokat nyújt a Hosszú távú gondozási létesítmények lakóinak, beleértve a lakosok megfigyelését és oktatását az őket közvetlenül érintő állami és szövetségi törvényekről és rendeletekről. Ez a munka a világjárvány alatt még nehezebbé vált. A hosszú távú gondozási létesítmények lakóit a legsúlyosabban érintette a járvány, mert egymás közvetlen fizikai közelében élnek, és általában idősebbek.

A közösségi média segített kapcsolatba lépni a tartósan gondozottakkal

Connecticutban sok tartós gondozásban élő rezidens használja a Facebookot a barátaival és a családjával való kommunikációra. Az LTCOP rájött, hogy a Facebook hatékony módszer az egészségügyi információk megosztására, mert a lakók már ismerték azt.

A hosszú távú gondozási létesítmények lakóival és családjaikkal való kapcsolatfelvétel érdekében az LTCOP Mairead festője más állami kormányzati ügynökségek munkatársaival, például Dr. Vivian Leung-nal, a Connecticuti Közegészségügyi Minisztérium munkatársainál heti rendszerességgel tartott kapcsolatot. Facebook Live események. Az LTCOP is elindult az ülések felvételeinek közzététele a YouTube-on azoknak a lakosoknak, akik nem tudtak részt venni a Facebook Live eseményein. Ezek az események a COVID-19 világjárvány kezdetei óta nyújtanak információt a tartós ápolással foglalkozó intézményekben élő emberek és családtagjaik számára.

“Már korán rájöttünk, hogy mivel nem tudtunk bejutni az idősek otthonába, nagyon nehéz volt számunkra információt kapni a lakók számára” – mondta Painter. “És a lakosok számítanak ránk az elfogulatlan, harmadik fél véleményével, amely alapján döntéseik nagy részét megalapozhatják.”

A Facebook Live lehetővé tette a hosszú távú gondozási létesítmények lakóinak és családtagjaiknak, hogy kapcsolatba léphessenek szakértőkkel, és kérdéseket tehessenek fel a vírusról, a járvány létesítményükre gyakorolt ​​hatásairól és decembertől a COVID-19 vakcináról.

Dr. Leung emlékeztetett arra, hogy a Facebook Live eseményeken hogyan válaszolt kérdésekre.

– Az [Facebook Live events] nagyszerű módja annak, hogy közvetlenül a tartósan gondozó közösségektől és maguktól a családoktól értesüljünk ”- mondta Leung. „Nagyon jó fogadtatásban részesül. Ez egy nagyszerű platform, amely egyszerre éri el mind a családokat, mind a lakosokat, és megérti az aggodalmaikat, majd gyorsan válaszolhat rájuk. “

Gondoskodjon arról, hogy a lakók úgy érezzék, részesei a döntéshozatali folyamatnak

Painter szerint kritikus fontosságú volt a nyílt kommunikáció és a márkainformációk, hogy összhangban álljanak a Connecticut megbízható osztályaitól származó egyéb anyagokkal. A festő tanácsai azoknak a kormányzati ügynökségeknek, amelyek javítani kívánják a joghatóságuk területén a kommunikációt, hogy alkalmazzák a technológiát a közösségi szerepvállaláshoz és az üzenetek gyors eljuttatásához.

„Az egyik dolog, amit meg tudtam csinálni, és amit továbbra is próbálok folytatni, az az, hogy az emberek tudják, hogy a lakosok ezt akarják val vel őket és nem mert őket – hogy joguk van részt venni az életüket befolyásoló döntésekben – mondta Painter. „Annak ellenére, hogy olyan személyekről van szó, akik hosszú távú szolgáltatásokat és támogatást szeretnének kapni a közösségi környezetben, például egy idősek otthonában, egy bentlakásos gondozóházban vagy egy segített életmódban részesülő intézményben, ez még nem jelenti azt, hogy az érte hozott döntéseket akarják. ”


Source link


28 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok