Csatlakoztassa az arcához egy színházi képernyőt a TCL viselhető kijelzőjével – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.15. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

TCL hordható kijelző fehér alapon.
TCL

A kiterjesztett valóság (AR) egy forró percig dühöngött, de ez nem vállalkozási célokon kívül indult el, például Hololens. Néha ahhoz, hogy egy termék eljusson a fogyasztókhoz, jobb az egyszerűbb. A TCL legújabb viselhetősége nem változtatja meg a körülötted lévő világot; ehelyett hozzáférést biztosít egy óriási képernyőhöz anélkül, hogy óriási helyet kellene tennie. A TCL hordható kijelző hatékonyan 140 hüvelykes tévét biztosít, amelyet elfér a hátizsákban.

De ne tévessze a TCL Wearable Display-t szemüveg méretű VR-rendszerrel; ők sem azok. A szemüveg kizárólag képernyőként funkcionál, például filmek és tévéműsorok megtekintésére. De ha a kijelzőket olyan közel hozza a szeméhez, akkor ugyanazt a hatást érheti el, ha 4 méterről 140 fokos TV-t néz. Meg kell adnia azonban az anyag forrását.

Szemüveghez hasonlító viselhető kijelző.
TCL

A vezetékes kijelző csatlakozik okostelefonokhoz, Windows és Mac laptopokhoz és asztali számítógépekhez, vagy bármi máshoz, USB-C kimenettel. Minden objektív 1080p-s mini OLED-kijelzővel rendelkezik, amelynek sűrűsége 49 pixel / fok (PPD).

A TCL még nem írta fel az árat a Wearable Display-nek, de utalt arra, hogy a partnerekkel együttműködve 5G-s telefonhoz köti őket. Ez év végén fog megjelenni a kiválasztott piacokon.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it