Szuperkönnyű darts falvédő módszer házilag

Avatar Gadam | 2023.01.14. 1865 Views 0 Likes 0 Ratings

1865 Views 0 Ratings Rate it

darts falvédő házilag

A falvédő több, mint szükséges, ha nem akarod megrongálni a lakást a darts közben. Mivel imádok darts-ozni, nekem is ki kellett találnom valamit, hogy az asszony ne szedje le a fejemet a fal miatt. Az alábbi szuperkönnyű megoldást találtam rá.

Darts falvédő házilag

Ahogy a lenti videóban is láthatod a megoldást igazán egyszerű.

  1. Szerezz egy megfelelő mérető kartonpapírt, ami minimum 20 centivel magasabbra ér, mint ahová a dartstáblát helyezed vagy el kell helyezned. Ezt lehetőleg mérd is le előre. Nyilván a szélessége is legyen megfelelő. Akkor lehet igazán ízléses a darts falvédőd, ha a dartstábla a közepén helyezkedik el. Tehát a kartonpapír jobb, és bal széle egyenlő távolságra van a táblától.
  2. A kartonpapírhoz illeszd a megfelelő helyre a darts táblát, és rajzold körbe.
  3. Vágd ki a kört, aztán próbáld hozzá a darts táblát, hogy megfelelően illeszkedik e.
  4. Ha minden megfelelőnek tűnik, akár le is festheted a kartonpapírt, hogy igazán ízléses legyen. De akár eleve választhatsz gusztusosan passzoló színt.
  5. Ragaszd Rá egy kb 2,5 centis szigetelőanyagra a kartonpapírodat. Bár igazság szerint, ha nem a nappaliba tervezed, akkor akár a szigetelés nélküli változat, a pusztán kartonpapíros is ragyogóan működhet:).

Nézd meg a videót, emberünk, hogyan készíti el a saját darts falvédőét.

Komolyabb megoldás darts falvédőre házilag készítve

Ez is nevezhető egyszerű módszernek, de szerintem egy fokkal azért barkácsolósabb. Azonban kétségkívül igényesebb végeredményt kapsz, ha ezt a fakeretet veted be darts falvédőként.

A legviccesebb darts falvédő házilag

Ez a darts falvédő lehengerlően vicces, ugyanis parafadugókból áll. Itt is kell készíteni egy fakeretet, ezt nem lehet megúszni, de aztán a barkácsolásért kárpótolhat, ahogy beleállítgatod a dugókat, és kiad az egész egy különleges hátteret a darts táblád számára.

Alapforrás: 20 DIY Dart Board Backboard Ideas – DIYs Craftsy


1865 Views 0 Ratings Rate it