Imádnivaló barkácsbaba cumi pelenka torta ajándék ötlet

Avatar Gadam | 2021.07.24. 173 Views 0 Likes 0 Ratings

173 Views 0 Ratings Rate it

Ha ismer valakit, aki babát vár, és egyedi ajándékot szeretne adni neki, akkor ez a barkácsoló baba pelenkás sütemény lehet éppen az, amire szüksége van. A szülői nevelés két legfontosabb szempontját ötvözi: csecsemőket és pelenkákat! Ehhez csak néhány kellék és fél óra az idő, hogy vidám és funkcionális babajándékot készítsen, amelyet minden új szülő szívesen megkapna!

Cumi pelenka torta felállva a piros pöttyös fal előtt

DIY baba cumi pelenka torta

Ez a barkácsoló baba sütemény tökéletes az új szülők számára. Imádnivaló zuhanyajándék, mert a szülőknek mindig több pelenkára lesz szükségük! Ugyanakkor aranyos, kézzel készített érintéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a leendő anyukának, hogy a szórakoztató és színes mesterség létrehozásakor a lányra és a családjára gondolt.

A pelenka sütemények tökéletes ajándékötlet az új szülők számára, de remekül használhatók a közelgő baba zuhany díszeként is. Ha tetszik ez az ötlet, érdemes megnézni a pelenka kád baba zuhany ajándék vagy ez aranyos dzsungel témájú pelenkatorta. Természetesen személyes kedvencem véletlenül az pelenka torta vonat!

Rózsaszín léggömb és pelenka cumi az asztalon

Használhatok szövetpelenkát az eldobható pelenka helyett?

Sok szülő úgy dönt, hogy ruhát pelenkázik, és a pelenkatorta minden bizonnyal helyettesítheti az újrafelhasználható, földbarát pelenkákat. Csak tekerje fel a pelenkákat, és rögzítse gumiszalaggal, ugyanúgy, mint Huggies vagy Pampers.

Egy dolgot azonban meg kell jegyezni, hogy a szövetpelenkák nem olyan vastagok, így a pelenkakör kisebb lehet, ha nem úgy dönt, hogy több pelenkát ad hozzá a mesterséghez. Amíg van 15-20, addig a cumi még mindig állni fog és remekül mutat!

Rózsaszín hamis óriás cumi a fehér asztal

Milyen kellékekre van szükségem egy cumis pelenka süteményhez?

Ehhez a babajándék projekthez szüksége lesz néhány kellékre, amelyek valószínűleg kéznél vannak, valamint néhány konkrét dologra, például a pelenkákra. Könnyű ezt elkészíteni, csupán 5–10 dolláros készletek felhasználásával a zsebéből!

Használtunk kézműves tárhelyünk szalagját, valamint néhány klipet, amelyek egy másik projektből maradtak! De bármilyen szalag remekül működne, és számos lehetőség elérhető online más dekorációkhoz is.

Nő gazdaság rózsaszín léggömb pelenka torta

Pelenkák lufi olló és szalag a zöld asztalnál

Hogyan készítsünk pelenka torta cumit

15-20 pelenkát tekerje fel egyenként, és tekerjen egy gumiszalagot mindegyik köré, majd tegye félre.

Nő a gazdaság hengerelt pelenka

Vágjon ki egy kört a kartonból (kb. 9 hüvelyk), majd helyezze rá a szövetre vagy a csomagolópapírra.

Karton kör közepén egy nagy darab rózsaszín papír

Vágja le a papírt vagy szövetet, hogy kényelmesen elférjen a karton kör körül. Két szövet vagy papír kör van, amelyek valamivel nagyobbak, mint a karton. Ügyeljen arra, hogy ne hagyjon túl sok felesleget, különben a következő lépésben nehéz lesz felhelyezni a szalagot.

Ragasztóval rögzítse a levágott papírt vagy szövetet a kartonhoz.

Kézzel vágja le a rózsaszín papírt a karton széléről

Tekerjen egy szalagdarabot a szélére, hogy kész megjelenést hozzon létre. Vágja le a felesleges szalagot, és a végeit ragassza a helyére.

Szalag ragasztása a karton kör oldalán

Óvatosan adjon hozzá egy vékony ragasztósort a széléhez, ahol a papír vagy szövet találkozik a szalaggal, és hajtsa le a szalagot az élek ragasztásához. Végig simítsa a szalagot a karton mindkét oldalán.

Átadása szalag rózsaszín kör felső szélén

Felrobbant egy nagy léggömböt (rózsaszín).

Az ollóval vagy a használati késsel gondosan készítsen lyukat a karton kör közepére.

Ollókkal lyukat vágni a rózsaszín kör közepén

Ezután használjon fa nyársat vagy hasonló szerszámot a felfújt léggömb csomójának a körön lévő lyukon keresztül.

Léggömb nyomása a lyukon a rózsaszín karton körben

A pelenkákat (már hengerelve és gumiszalaggal rögzítve) helyezze el az oldalukra úgy, hogy felálljanak, hogy kört képezzenek. és egy másik nagyobb gumiszalaggal rögzítse a pelenkák teljes körét.

Vágjon kb. 4 ″ széles és elég hosszú csíkot megfelelő szövetből vagy papírból ahhoz, hogy körbetekerje a pelenka teljes körét.

A papírcsík közepére ragasszon egy 2 hüvelykes zsákvászon vagy díszszalag csíkját.

Tekerje ezt a kettős szalagot a pelenkacsomag közepe köré, majd szükség szerint ragasztóval rögzítse.

Állítsa fel a kört, és ragassza a szalagok varratoldalát a karton kör alsó oldalához.

Nő a ballon tetejét a verem o pelenka

Bemutatás vagy ajándék a következő baba zuhanyozáskor!

Léggömb és pelenka túlméretes cumi a fából készült asztal

Milyen variációkat tehetek a pelenkás süteményemen?

Ez csak egy szórakoztató kis pelenkatorta alapötlete, de testre szabhatja a baba zuhany témájának vagy az új szülő személyiségének megfelelően. Az alábbiakban bemutatunk néhány ötletet, amelyek remekül működnek ezzel az általános babajáték-témával.

  • Készítsen szivárványt: Ha egynél több pelenkát használ a tortájához, rendezze a színeket szivárványos mintára.
  • Használjon monokróm témát: Hozzon létre egy teljesen fehér pelenkatorta többféle szalagszínnel, hogy felváltva körülvegye a szeszélyes szivárványos megjelenést.
  • Adjon hozzá további játékokat vagy babajándékokat: Csatlakoztasson egy vagy két szilikon cumit szalaggal az aranyos érintés érdekében. Adjon hozzá néhány extrát, például apró játékokat, apró zoknit vagy plüss játékot, hogy még személyesebbé tegye ezt a projektet!
  • Használjon alternatív alapelemeket: Pelenkák helyett tekerjen különféle méretű babákat vagy pólókat, hogy remekül hozzá lehessen adni a baba szekrényéhez.
  • Csatoljon kettőt egymáshoz: Ha kettőre van szükséged (ikrek!), Akkor ezt a barkácsolást könnyű kétféle színben és stílusban sokszorosítani, nem is beszélve a csatolásról, így úgy néznek ki, mint egy cumi készlet.

Állandó pelenka torta cumi piros és fehér fal előtt

További baba ajándékötletek

Szeretünk csecsemőajándékokat készíteni, mert nincs más, mint új életet ünnepelni. Ha a fenti ötletek nem a szükségesek, nézzen meg néhány további szórakoztató baba zuhany ajándékötletet. Ezek csodálatosan működhetnek ajándékként az új szülők számára, de kiváló dekorációval is szolgálhatnak egy nagy baba zuhany eseményhez. Ügyeljen arra, hogy könyvjelzővel nyomtassa ki vagy rögzítse ezeket az ötleteket későbbi felhasználásra!

Hozam: 1

Cumi pelenka torta felállva a piros pöttyös fal előtt

Kövesse az egyszerű oktatóanyagot, hogy elkészítsen egy baba pelenka tortát, amely a végső baba zuhany ajándék ötletgé válik!

Aktív idő
30 perc

Teljes idő
30 perc

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
10 USD

Megjegyzések

Használja kék, zöld, sárga, lila vagy narancssárga a rózsaszín téma helyett, ha úgy tetszik.

Ajánlott termékek

Amazon társult tagként és más társult programok tagjaként a minősített vásárlásokból keresek.

Ez egy olyan szórakoztató ötlet, amelyet rengeteg különböző színben lehet elkészíteni!

Palatábla virágokkal óriási hamis cumi mögött

Adjon hozzá néhány tényleges cumit az alaphoz kötve, szórakozás céljából, a szülők imádni fogják!

Kék felhő háttér óriási rózsaszín hamis cumi mögöttForrás link


173 Views 0 Ratings Rate it