Diák elrejtése (vagy elrejtésének visszavonása) a Microsoft PowerPoint alkalmazásban

Avatar admin | 2021.02.01. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft PowerPoint logó

A diákat elrejtheti a Microsoft PowerPoint alkalmazásban, hogy azok a prezentáció során rejtve maradjanak, de továbbra is a fájl részei. Megjeleníthet rejtett diákat is prezentáció közben, vagy elrejtheti azokat a későbbi prezentációkhoz. Itt van, hogyan.

PowerPoint-diák elrejtése és elrejtése

Ha előadásokat tart, nagyon valószínű, hogy PowerPointot készít elő az előadáshoz. A közönségtől függően érdemes elrejteni vagy elrejteni bizonyos diákat, hogy a prezentáció relevánsabb legyen az adott csoport számára.

Diák elrejtése prezentáció közben, nyissa meg a PowerPoint programot és kattintson rá az elrejteni kívánt diára. A dián egy doboz lesz körülötte, ha be van jelölve.

Miután kiválasztotta, kattintson a jobb gombbal a diára. A helyi menüben válassza a „Dia elrejtése” lehetőséget.

A diák mostantól elrejtésre kerülnek az Előadó nézetben. Megállapíthatja, hogy a dia el van rejtve, ha az indexkép világosabb színű, mint a többi dia.

Ha el akarja mutatni a diát, egyszerűen kattintson a jobb gombbal a diára, majd kattintson ismét a „Dia elrejtése” gombra.

A dia most újra megjelenik a bemutató során.

Rejtett diák megjelenítése a PowerPoint bemutató során

Ha elrejtett egy diát, de úgy döntött, hogy valóban bemutatni szeretné azt a bemutató során, megteheti anélkül, hogy elhagyná a Presenter View-t.

A bemutató során kattintson a jobb gombbal az aktuális dián bárhová. A megjelenő helyi menüben válassza az „Összes dia megtekintése” lehetőséget.

Miután kiválasztotta, az összes diák, beleértve a rejtett diákat is, sorban jelennek meg. A rejtett diák szürkén jelennek meg, és a diák száma áthúzva. Kattintson a rejtett dia indexképére a közönség számára való megjelenítéshez.

Miután a következő diára lépett, ha újra szeretné megjeleníteni a rejtett diát, ismételje meg a fenti lépéseket.


Ha gyakran ugyanazt a Microsoft PowerPoint prezentációt használja, akkor a tartalom idővel valószínűleg megváltozik. Ha a diák tartalma már nem releváns, akkor egyszerűen törölje a diát ahelyett, hogy elrejtené.

ÖSSZEFÜGGŐ: PowerPoint-diák hozzáadása, törlése és átrendezése
Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok