DIY Cornhole játék kétféleképpen »Famegmunkálás és festés oktatóanyagok

Avatar Gadam | 2021.05.14. 876 Views 0 Likes 0 Ratings

876 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan készítsünk cornhole deszkákat, kétféleképpen! Szerezd meg ezt a barkácsolási útmutatót mind a szabályozási táblákhoz, mind a gyerekeknek szánt játékhoz, hogy az egész család élvezhesse a játékot ezen a nyáron.

cornhole tábla a fűben
DIY Cornhole játék
DIY Cornhole játék

Van valami jobb kiegészítés a hátsó udvarban, mint valami jó ol ‘cornhole?

Szeretem, ha van néhány szabadtéri játék, miközben szórakoztunk a mi udvarunk. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szórakoztassa a gyerekeket és a felnőtteket, ösztönözze a keveredést, és segítsen megtörni a jeget minden olyan partin, amelyhez egy kis pepe kell.

És amikor csak a saját családunk lóg, imádom, hogy ez a barkácsos kukoricajáték felkelt, kimozdul, mozog és együtt szórakozik!

(Psst – ha szereted a barkácsjátékokat, nézd meg ez a remekmű!)

Ezenkívül feltétlenül iratkozzon fel alább a VIP csoportomba, ahová továbbküldöm a csoportjaimat legjobb Barkácsok, receptek és családi ötletek egyenesen neked.

cornhole tábla a teraszon
cornhole tábla a fűben

Barkács játékok beltéri és kültéri

A barkácsjáték könyvtárunk az egyik dolog, amire a legbüszkébb vagyok itt, a Lovely Indeed-en!

Szeretek olyan dolgokat létrehozni, amelyek több szempontból is összehozzák a barátokat és a családokat. Ezeket a barkácsprojekteket szórakoztató együtt elkészíteni, majd még szórakoztatóbb együtt játszani.

Mindannyian tartósak, színesek, szépek és funkcionálisak. És ugyanez a helyzet a két barkácsoló kukoricajátékkal is!

További beltéri és kültéri barkácsjátékainkért nézze meg a kedvenceimet:

cornhole tábla a teraszon

Kétféle módszer a barkácsfuratok készítésére

Amikor gyermekeink kicsiek voltak, egy olyan DIY kukoricajátékot akartunk létrehozni, amely kisebb méretű volt, hogy gyerekbarát legyen minden kis haverjuk számára.

Tárolásra is nagyon kicsi és kompakt volt! Nagyjából lapos, és nagyszerű, ha nincs sok hely a kültéri felszerelések tárolására.

A kisebb méretű cornhole játék, amelyet itt lát, a hármas hegyi festék kialakítású.

Miután a gyerekek idősebbek voltak, és mi több tárhelyet hoztunk létre, Ryan egy barkácsoló kukoricajátékot akart építeni, amelynek mérete szabályozás volt. Mindenképpen több helyet foglal el, de megéri, ha sokat játszol, vagy több felnőtt játszik kukoricacsövön.

A szabályozás méretű játék, amelyet itt lát, az a kerék, amely a szíjkerék festését tartalmazza.

Nézzük tehát, hogyan kell elkészíteni és festeni ezeket a DIY cornhole játékokat!

cornhole tábla a fűben

Gyerek méretű Cornhole játék, amelyet nagyon könnyű elkészíteni

A kisebb méretű játék hihetetlenül egyszerűen elkészíthető, még a kezdő famunkások számára is! Ez egy nagyszerű projekt, amelyet egy nap alatt elindíthat és befejezhet.

Anyagok

Készítési idő: 4 óra (plusz szárítási idő)

DIY Cornhole játék
 1. Vágja ki a fadarabokat. Megjegyzés: Kicsit kisebb méretűvé tettük játékunkat, mint a szokásos méret, a gyerekek és a kis tárhelyek befogadására. Nyugodtan méretezheti darabjait, ha szabályozási méretet szeretne! Az alábbiakban megtekintheti a szabályozási cornhole board oktatóanyagot. Vágjon két kis téglalapot, mindegyik 8 „x 18” méretű. Vágjon két nagy téglalapot, mindegyik 34 ″ x 18 ″. A nagy téglalapok tetején vágjon egy 5 „-os kör alakú lyukat mindegyikbe. Csiszolja az összes darabját.
 2. Csatlakoztassa a nagy és a kis téglalapot fúrással a fába.
 3. Ha kívánja, festessen egy réteg alapozót vagy fehér festéket a fára, hogy előkészítse a festésre.

Hogyan készítsük el a barkácsolási bukfencetáblákat

A szabályozó cornhole táblák felépítéséhez egy remek oktatóanyagot használtunk, amelyet találtunk pont itt!

Ez egy nagyszerű oktatóanyag, ha olyan táblákat szeretne létrehozni, amelyek az összes méréssel rendelkeznek a játék szabályozásához.

diy cornhole
diy cornhole

Kétféle módszer a barkácsfurat táblák festésére

Minden barkácsoló kukoricajátékhoz más festékmintát álmodtunk.

A kisebb játékban úgynevezett „hármas hegy” mintázat van, mert úgy néz ki, mintha tarka hegyek emelkednének fel a táblára. (Hogy őszinte legyek, ezt az unokahúgom inspirálta, aki azt gondolta, hogy ez egy kép a hegyekről, ahol Elsa fagyasztva felépíti jégvárát.)

A nagyobb játék váltakozó tengelymintával rendelkezik. Ezt a mi inspirálta kültéri csempéző terasz. Úgy gondoltam, hogy klassz lesz, ha meccselnek. Így festettem, mint karácsonyi meglepetés ajándékot Ryan számára!

cornhole tábla a fűben

Hogyan kell festeni a Triple Mountain Design-t

Itt van egy részletezés arról, hogyan festhető a hármas hegy kialakítása a kis barkácsoló kukoricajátékra. Ezt a mintát rá is festhetné a nagyobb játékra!

E festési technika képeit lásd fent a bejegyzésben.

 1. A nagy téglalap tetejére festessen egy réteget az első színéből. Körülbelül félig lefelé haladva a széleken durva háromszöget hoz létre. Tegye ezt mindkét deszkán, és hagyja megszáradni.
 2. Maszkoljon egy háromszög alakot festőszalaggal, közvetlenül az első színszín vége fölött. Festse meg a következő színének csíkját, és ismét hagyjon durva alsó élt.
 3. Folytassa az utat a deszkán, amíg meg nem rendelkezik az összes kívánt csíkkal. Végül az utolsó színével hozzon létre egy nagy háromszöget a tábla alján.
 4. 1 hüvelykes habkefével festeni kell egy gyűrűt a deszkán levágott lyuk körül.
DIY Cornhole játék

Hogyan kell festeni a váltakozó fogaskerekű mintát

A nagyobb táblákon látható váltakozó fogaskerék-minta festéséhez itt találhatja meg a kellékeket.

 1. Kezdje azzal, hogy fehér festékkel megfesti a barkácsoló kukoricajáték teljes felületét. Ehhez 2 rétegre lehet szükség a kívánt lefedettség eléréséhez.
 2. A papírvágóval vágja le a ragasztó vinil 8 négyzetét. 9 négyzetre lesz szükséged
 3. Vágjon minden négyzetet az átlón háromszögek létrehozásához. Összesen 18 háromszög kell.
 4. Miután a fehér festék megszáradt, távolítsa el egyesével a ragasztó vinilháromszögek hátlapját, és kezdje el elhelyezni őket a kukoricafedélzet fehér felületén. Használja az alábbi képet a megfelelő elhelyezéshez; úgy helyezi el őket, hogy megfeleljenek a táblánk fehér területeinek.
 5. Simítsa le az összes vinilháromszöget lefelé, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok a széleken tapadnak.
 6. Húzza a kék festéket a kukoricafurat deszkáján lévő összes fedetlen területre. Miután az első réteg megszáradt, adjon hozzá egy második réteget, ha nagyobb fedésre van szükség.
 7. Távolítsa el a ragasztó vinilt, hogy felfedje a festetlen területeket, és hozza létre a görgős mintát.
cornhole tábla a teraszon

Hogyan készítsünk DIY Cornhole táskákat

Varrhat saját kukoricacső táskákat is! Ezek a táskák tökéletesen passzolnak a kisebb, gyerek méretű barkácsoló kukoricajátékhoz.

Anyagok

 1. Vágjon ki 16 négyzet szövetet, mindegyik 5 1/2 ″ x 5 1/2 ″ méretű. Ha különböző színeket szeretne különböző csapatoknak, és a babzsákjainak arany oldalát szeretné, mint a miénk, vágjon ki 8 arany négyzetet és négy négyzetet, mindegyik két különböző színű.
 2. Helyezze össze a jobb oldalakat, és varrjon egy egyenes öltést minden oldalára, hagyva nyitva kb.
 3. Fordítsa ki a táskákat jobb oldalával.
 4. Töltse fel a zsákokat kb. 2/3-mal száraz babkal. Varrja őket rejtett öltéssel.

Megjegyzés: Ezek nagy méretűek és súlyúak a gyerekek számára. A szabályozó cornhole zsákok nagyobbak és nehezebbek. Ha szabályzacskókat szeretne készíteni, akkor a kész méretnek 6 „x6” -nak és a súlynak 1 fontnak kell lennie. Ezek elkészítéséhez vágja le a szövetét 6 1/2 ″ -re, és varrja össze 1/2 ″ -es pótlékkal. Töltsön mindegyikbe 1 font száraz babot.

diy cornhole
DIY Cornhole játék
DIY Cornhole játék
DIY Cornhole játék

Szerezd meg a kukoricadarabot egész nyáron! Mondom, ez a játék addiktív. Ha ezek a babzsákok hevertek, akkor fogadhat, hogy előbb vagy utóbb egy teljes kukoricanyílás-bajnokságot lőnek ki a kertjében.

Ha kipróbálja egyik barkácsolási segédprogramunkat, hagyjon megjegyzést, és az alábbiakban értékelje barkácsolásunkat! puszi

diy cornhole

Aktív idő
5 óra

Teljes idő
5 óra

Nehézség
Nehéz

Anyagok

 • 1 „rétegelt lemez

 • Festék 5 színben

 • 4 zsanér

 • Szövet

 • Száraz bab

 • Opcionálisan: kivehető ragasztó vinil

Eszközök

 • Fúró

 • Látta

 • Sander

 • Ecsetek

 • Varrógép és fogalmak

 • Opcionálisan: papírvágó

Utasítás

  1. Vágja ki a fadarabokat. Megjegyzés: A játékunkat egy kicsit kisebbre tettük, mint a szokásos méret, a gyerekek és a kis tárhelyek befogadására. Nyugodtan méretezheti darabjait, ha szabályozási méretet szeretne! Az alábbiakban megtekintheti a szabályozási cornhole board oktatóanyagot. Vágjon két kis téglalapot, mindegyik 8 „x 18” méretű. Vágjon két nagy téglalapot, mindegyik 34 „x 18”. A nagy téglalapok tetején vágjon egy 5 „-es kör alakú lyukat mindegyikbe. Csiszolja meg az összes darabját.
  2. Csatlakoztassa a nagy és a kis téglalapot fúrással a fába.
  3. Ha kívánja, festessen egy festékréteget alapozóval vagy fehér festékkel a festésére.
  4. Ha meg szeretné festeni a hármas hegyi mintát, kövesse az 5-8. Lépéseket.
  5. A nagy téglalap tetejére festessen egy réteget az első színéből. Körülbelül félig lefelé haladva a széleken durva háromszöget hoz létre. Tegye ezt mindkét deszkán, és hagyja megszáradni.
  6. Háromszög alakot maszkoljon festőszalaggal, közvetlenül az első színszín vége fölé. Festse meg a következő színének csíkját, és ismét hagyjon durva alsó élt.
  7. Folytassa az utat a deszkán, amíg meg nem rendelkezik az összes kívánt csíkkal. Végül az utolsó színével hozzon létre egy nagy háromszöget a tábla alján.
  8. 1 hüvelykes habkefével festeni kell egy gyűrűt a deszkába vágott lyuk köré.
  9. Ha meg szeretné festeni a fogaskerekű mintát, kövesse a 10-16. Lépéseket.
  10. Kezdje azzal, hogy fehér festékkel festette le a barkácsoló kukoricajáték teljes felületét. Ehhez 2 rétegre lehet szükség a kívánt lefedettség eléréséhez.
  11. A papírvágóval vágja le a ragasztó vinil 8 „négyzetét. 9 négyzetre lesz szüksége
  12. Vágjon minden négyzetet az átlón háromszögek létrehozásához. Összesen 18 háromszög kell.
  13. Miután a fehér festék megszáradt, távolítsa el egyenként a ragasztó vinilháromszögek hátlapját, és kezdje el elhelyezni őket a kukoricafedél fehér felületén. Használja az alábbi képet a megfelelő elhelyezéshez; úgy helyezi el őket, hogy megfeleljenek a táblánk fehér területeinek.
  14. Simítsa le az összes vinilháromszöget lefelé, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok a széleken tapadnak.
  15. Húzza a kék festéket a kukoricafurat deszkáján lévő összes fedetlen területre. Miután az első réteg megszáradt, adjon hozzá egy második réteget, ha nagyobb fedésre van szükség.
  16. Távolítsa el a ragasztó vinilt, hogy felfedje a festetlen területeket, és hozza létre a görgős mintát.
  17. Vágjon ki 16 négyzet szövetet, mindegyik 5 1/2 „x 5 1/2” méretű. Ha különböző színeket szeretne a különböző csapatoknak, és a babzsákjainak arany oldalát szeretné, mint a miénk, akkor vágjon ki 8 arany négyzetet és négy négyzetet, amelyek mindegyike két különböző színű. Megjegyzés: Szabályos méretű táskák készítéséhez vágja le őket 6 1/2 „négyzetre, és varrjon 1/2 hüvelykes engedéllyel.
  18. Helyezze össze a jobb oldalakat, és varrjon egy egyenes öltést minden oldalára, és hagyja kb. 2 „nyitva.
  19. Fordítsa ki a táskákat a jobb oldalán.
  20. Töltse fel a zsákokat kb. 2/3-mal száraz babkal. (Annak érdekében, hogy szabályozásuk legyen, minden zacskóba adjon 1 font babot.) Varrja el rejtett öltéssel.

Megjegyzések

Amikor a gyerekeink kicsiek voltak, egy olyan DIY cornhole játékot akartunk létrehozni, amely kisebb méretű volt, hogy gyerekbarát legyen minden kis haverjuk számára.

Tárolásra is nagyon kicsi és kompakt volt! Nagyjából lapos, és nagyszerű, ha nincs sok hely a kültéri felszerelések tárolására.

A kisebb méretű cornhole játék, amelyet itt lát, a hármas hegyi festék kialakítású.

Miután a gyerekek nagyobbak lettek, és mi több tárhelyet hoztunk létre, Ryan egy barkácsoló kukoricajátékot akart építeni, amelynek mérete szabályszerű volt. Határozottan több helyet foglal el, de megéri, ha sokat játszik, vagy több felnőtt játszik kukoricacsövön.

A szabályozás méretű játék, amelyet itt lát, az a kerék, amely a kerék színeit tartalmazza.

Nézzük tehát, hogyan kell elkészíteni és festeni ezeket a DIY cornhole játékokat!

Ez a bejegyzés az Ön kényelme érdekében társult linkeket tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékkal vásárolok, ha ezen linkek egyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!


Forrás link


876 Views 0 Ratings Rate it