HOGYAN KÉSZÜLJÜK A FÜGGÖNYLETEKET: A FÜGGÖNYÖK LEGJOBB RAGADÁSA

Avatar admin | 2021.04.27. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A közelmúltban a Damask Love IG család engem “fülbevaló befolyásolónak” hív. Nem tévednek, ezért csak akkor van értelme, hogy megmutatom, hogyan lehet karika fülbevalókat készíteni! Mivel manapság sokkal több időt töltünk a Zoom-on, azt tapasztaltam, hogy a fülbevalók tökéletesek a nagyszerű megjelenéshez … nyaktól felfelé. Persze lehet, hogy ugyanazt a jógásnadrágot viseli már harmadik napja, de deréktól felfelé mesésen néz ki!

Egy ideje szerettem volna saját karika fülbevalókat készíteni, de a tipikus agyag módszerhez több idő és hozzáértés szükséges, amivel jelenleg rendelkezem. Szóval ehelyett egy könnyű módszert akartam előállítani karika fülbevalók készítésére.

A projekt két legnagyobb akadálya a következő volt: „Milyen anyagot használjak a karika fülbevalóhoz?” És „Milyen ragasztóval lehet a legjobban ragasztani a fülbevalót?”

Nos, ebben a bemutatóban mindkét kérdésre válaszolok, és még sok mindenre. Spoiler figyelmeztetés: RapidFuse gyorsan kikeményedő gél gélszabályozó applikátorral mindenképpen a legjobb ragasztó, amelyet ehhez a projekthez használhatunk!

Kellékek:

  • RapidFuse gyorsan kikeményedő gél gélszabályozó applikátorral
  • Tömörfa gyűrűk
  • Kézműves hobbifűrész
  • Festék és ecset
  • Fülbevalók
  • Csipesz készítése

1. lépés: A hobbifűrésszel vágjon egy fa gyűrűt karika fülbevaló alakúra. Ezután ismételje meg ezt egy második fa gyűrűvel, nagy kettőre.

2. lépés: Adjon festéket a fa gyűrűhöz. Ez a szórakoztató rész! Bármilyen mintát festhet, hogy egyedi fülbevalókészletet készítsen.

3. lépés: Itt az ideje, hogy tartsa be a fülbevalóoszlopot. Fogja meg a fülbevalót egy csipesszel, és vigye fel a RapidFuse Fast Curing Gel with Gel Control Applicator készüléket. Ehhez óvatosan nyomja össze az üveg kék oldalát, hogy kijusson egy kis gélragasztó. Amint elengedi az oldalakat, a gél abbahagyja a diszpergálódást. Nem kell aggódnia a csöpögéstől, pedig függőleges szögben tartja a fülbevalóoszlopot.

4. lépés: Helyezze a fülbevalóoszlopot a fa fülbevalóra. A RapidFuse gyors kikeményedő gél a gélvezérlő applikátorral 30 másodperc alatt beáll, lehetővé téve az Ön áthelyezését, ha szükséges a tökéletes rögzítéshez!

Miután betartotta a fülbevalóoszlopokat, hagyja legalább 30 percig gyógyulni a projektet.

Továbbra is ravaszkodjon ezekkel a többi bejegyzéssel
Forrás link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok