Dorito Valentines – MŰVÉSZET

Avatar Gadam | 2021.02.05. 69 Views 0 Likes 0 Ratings

69 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

én készítettem Cheeto Valentines néhány hete, mert a fiam szereti a Cheetos-t! Azóta többször kerestem meg, hogy megkérdezzem, elkészíthetem-e Dorito Valentine-okat … tessék! Olyan Neato vagy, mint egy Dorito! Most kioszthatja a gepárdokat és a doritókat a Valentin-napra!

Olyan közeli vagy, mint egy dorito

Itt van, amire szükséged van a Dorito Valentines elkészítéséhez

Hogyan készítsük el a Dorito Valentine-t gyerekeknek

Azt is meg kell jegyezni, hogy ezeket a Dorito Valentine-okat egy Doritosszal töltött szendvicszsákba is fel lehet erősíteni.

1. lépés – Töltse le az ingyenes nyomtatható Dorito Valentine-t

Az „Ön olyan közel van, mint egy Dorito” ingyenesen nyomtatható Valentine letöltéséhez egyszerűen írja be a nevét és az e-mail címét az alábbiakban, és az ingyenes fájl eljut a beérkező levelek mappájába! A Dorito Valentines 4 oldalra jut. Minden ingyenesen nyomtatható 1 lap a következő mondattal:

  • Olyan ügyes vagy, mint egy Dorito

2- lépés. Nyomtatás

A legjobb eredmény elérése érdekében fehér kartonpapír segítségével nyomtassa ki a Dorito valentint.

Ingyenes nyomtatható Dorito Valentines

3- lépés. Vágás és hajtás

Vágjon körül minden Valentin. Végül 4 Valentin lesz laponként. Ha úgy dönt, hogy egy kereskedelmi üzletben nyomtat, mindenképpen használja a papírvágójukat, hogy ez a lépés gyorsabb és pontosabb legyen. Ezután hajtsa félbe az egyes Valentine-okat, hogy zsákos felsőt hozzon létre. A Valentine tökéletesen illeszkedik egy 1 oz-os Dorito táska tetejére.

4- lépés. Tűzés

Tűzővel rögzítse a Valentine táska tetejét a Dorito táskához. Ezt a lépést arra is használom, hogy a tűzőgéppel rögzítsem a szalagot vagy a zsineget a táska tetejére.

Ingyenes nyomtatható Dorito Valentines

5. lépés – cím és megosztás

Kérje meg gyerekét, hogy töltse ki a nyomtatható nyomtatvány elején található űrlapot azzal, hogy kitől származik a Valentin. Végül, de nem utolsósorban ossza meg Dorito Valentin napi szerelmét barátaival, szomszédaival és osztálytársaival!

Ingyenes nyomtatható Dorito Valentine

Ha további Valentin-kártyák után kutat, ne hagyja ki ezeket a bejegyzéseket:[ad_2]
Source link


69 Views 0 Ratings Rate it