Vedd meg ezt a pillantást: Smaragdzöld zöld átmeneti hálószoba

Avatar admin | 2021.05.01. 108 Views 0 Likes 0 Ratings

108 Views 0 Ratings Rate it

Válassza ki mindkét világ stílussal ezt a smaragdzöld átmeneti hálószobát. Tippeket adunk e hangulat újbóli létrehozására hasonló vagy azonos elemekkel.

További nagyszerű ötletek a hálószoba kialakításához: fejfák vásárolni vagy építeni, fő hálószobák költségvetéssel, és mindannyiunk fő hálószoba ötletek.

SLPH Model Home 1 Holmes Homes zöld kárpitozott fejtámla

Vedd meg ezt a pillantást: Smaragdzöld zöld átmeneti hálószoba

Nagyon izgatott vagyok, hogy bemutathatom ezt a gyönyörű smaragdzöld átmeneti hálószobát. Ez a kiemelt hálószoba a Holmes Homes által a Salt Lake Parades of Homes 2018 Model Home 1-ből származik. Ez a hálószoba ötvözi a különböző dizájnstílusok kedvenc dolgait, hogy összeálljon egy gyönyörű szobává, amely egy kis luxust tartalmaz. Íme 5 tipp ennek a megjelenésnek a visszaállításához

Öt tipp a megjelenés megszerzéséhez.  Adjon hozzá egy kis színt smaragdzölddel ebben a csodálatos átmeneti hálószobában, amely a Remodelaholic.com oldalon található

1. Fa deszka mennyezet

Mindig jó dolog felhívni a szemet! Ez valóban egy szobát nagyobbnak érez, és nagy vizuális érdeklődést, valamint meleget ad ezzel a fa deszka mennyezettel. Még egy remek bemutatónk is van a fa deszka mennyezet. Ne felejtse el befejezni egy egyedi csillárral vagy világítótesttel.

SLPH Model Home 1 Holmes házak fa mennyezeti deszkákkal, zöld fejtámlával és egyebekkel!

2. Áramló drapéria

A szoba luxusának egyik részét a hosszú folyású krém-függönyök adják. Hozzáad egy drágának tűnő érintést, még akkor is, ha nem kerülnek vagyonba.

SLPH Model Home 1 Holmes Homes Gondolja ezt a megjelenést tippekkel és ötletekkel

3. Fa és fém elemek keverése

Adja hozzá az átmenetet különféle elemekkel, amelyek más stílusokban is működhetnek, de jól összeolvadnak a gyönyörű egyensúly érdekében. A mennyezet és a bútorok fa tónusai, puha bársonyos textúrák és a lámpákban, keretekben és egyéb apró elemekben feltűnő fémes színek valóban a legjobban működnek ebben a helyiségben.

SLPH 1. modell-ház Holmes-házak.  Gyönyörű fő hálószoba ötlet.  Smaragdzöld átmeneti hálószoba

4. Luxus ágynemű és kárpitozott fejtámla

A fejtámlán megjelenő smaragdzöld durranás a fehér ágynemű fényét és fényességét dicséri. Változatos hangnemben adhatja hozzá a párnákat, és egy kis mintás dobópárna valóban befejezi ezt az ágyat. Úgy tűnik, hogy egy divatos szállodából jött ki.

SLPH Model Home 1 Holmes Homes, hogyan lehet luxus fő hálószobát létrehozni smaragdzöld színnel.

5. Kiemelő székek összehangolása

Végül rétegezzük rá a smaragdzöld színt és textúrát egy ülősarok hozzáadásával az ágy lábához. Ez egy helyet kínál az olvasáshoz vagy a pihenéshez ebben a gyönyörű fő hálószobában.

SLPH Model Home 1 Holmes Homes, smaragdzöld témájú fő hálószoba

Vásárolja meg a Look-ot

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Tudjon meg többet és olvassa el a teljes közzétételi irányelvünket itt.

Kattintson az alábbi képek bármelyikére (vagy kattintson duplán a mobilra), ha többet szeretne megtudni az egyes elemekről, hogy megkapja a smaragdzöld átmeneti hálószoba megjelenését. Néhány olyan opciót szereztünk be, amelyek különböző áron kaphatók, ha rendelkezésre állnak, egyes termékekhez több lehetőséget biztosított a megjelenés megszerzéséhez!

Több remek hálószoba Get The Look ötletek:

Kérjük, rögzítse később ezt a bejegyzést, és kövessen minket Pinterest további nagyszerű ötletekért:

Hogyan lehet kinézni ennek a csodálatos smaragdzöld átmeneti hálószobának a Remodelaholic.com oldalon

A Remodelaholic részt vesz az Amazon Services LLC Associates programban, amely egy társult reklámprogram, amelynek célja, hogy a webhelyek számára hirdetési díjakat keressenek hirdetésekkel és az amazon.com webhelyre mutató linkekkel. Kérjük, olvassa el teljes közleményünket itt.

Ról ről Emily Benson