E-mail audit elvégzése

Avatar admin | 2021.03.13. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

3. lépés: Hogyan dokumentál mindent?

Amint az 1. lépésben említettük, a sikeres dokumentáció kulcsa az együttműködés. Ne zárja le az e-mail ellenőrzési dokumentumot az asztalra. A Litmusnál létrehoztunk egy egyszerű táblázatot, amely minden egyes általunk azonosított eszközhöz egyedi lapokat tartalmaz, amelyekre át kell költöznünk. Minden lapon linkeket adtunk azokra a helyekre, ahol az eszközök jelenleg éltek, ha frissítésre volt szükség (különös tekintettel az e-mailekre és az e-mail sablonokra), valamint azok migrációs állapotára.

Az áttelepítés során minden eszköz állapotát frissítették annak jelzésére, hogy áttelepítették-e, vagy ha nem – miért. Aztán hozzáfűztük azt is, hogy az új programok, e-mail sablonok stb. Hova lettek migrálva az új ESP-ben. Összeállítottunk egy e-mail ellenőrzési táblázatot, amelyet használhat úgy, ahogy van, vagy létrehozhat saját táblázatot, ezt használva kiindulópontként.

4. lépés: Delegáljon!

Lehet, hogy a fenti lépésekben észrevett egy közös témát – az együttműködés. Az új ESP-re való áttérés gyakran marketinget, mérnöki tevékenységet, műveleteket és másokat is magában foglal. Keresse munkatársait, hogy segítsenek a dokumentáció folyamatában.

5. lépés: Hozzon létre egy ütemtervet az ellenőrzéshez

Az utolsó lépés az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e időzítése az ellenőrzéshez, mert az ellenőrzése csak egy apró lépés a teljes migrációs folyamatban. Mielőtt elkezdené bármit beállítani az új ESP-ben, győződjön meg arról, hogy teljesen elkészült-e.

Útközben dokumentálta az e-mail programját. De az ellenőrzés végén átfogó áttekintést nyújt arról, hogy a szervezete pontosan hogyan használja az ESP-t. Az e-mail csapatok számára ez a dokumentum – ha fenntartják – felbecsülhetetlen erőforrás. Soha nem fog elveszni, ha megkérdezik, hogy melyik e-mail-nevelés él jelenleg, vagy hogyan szegmentálja a közönséget. Legyen naprakész, hozzáférhető és könnyen szerkeszthető az e-mail ellenőrzési dokumentációja – jövőbeli önmaga köszönetet mond.

Miután ellenőrizte programját, érdemes értékelnie a különböző ESP-ket és be kell vásárolnia, mielőtt tovább folytatná. Maradjon velünk a soron következő blogunkon.


Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok