Egészséges áll-áll recept {Vegán és cukormentes}

Avatar Gadam | 2021.02.04. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az álla álla Nyugat-Afrikában népszerű édes snack. A klasszikus recept regionális fűszereket, búzalisztet, vajat, tejet, cukrot és adott esetben tojást használ. Veszi ezeket az összetevőket, süti-szerű tésztává gyúrja, apró kockákra vagy csíkokra vágja, amelyeket aztán mélyen megsüt.

Először tejmentes áll állát kezdtük gyártani, de aztán úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel tovább haladunk. Tehát elkészítettük ezt az álla áll receptet vegán, 100% cukormentes, és kemencében sült!

Ban,-ben GYIK alább megadjuk a lehetőséget, hogy megsüthesse ezeket az édes falatokat, ha úgy tetszik. De javasoljuk, hogy tartsa be a kemencében sült verziót. Megfelelő sütőbeállítással az áll álla ugyanolyan ropogós, de sokkal egészségesebb.

Az apró rágcsálnivalók problémája az, hogy olyan könnyen felpörgethetők, lehet, hogy egy egész vödör elkészül, mielőtt rájön! A probléma enyhítése érdekében teljes kiőrlésű búza felhasználásával növeltük a rostok számát. A rostban gazdag ételek gyorsabban és hosszabb ideig érezzük magunkat jóllakottnak – elősegítve a kimért étkezést.

És ha kíváncsi vagy arra, hogyan készítettünk édes áll állokat cukrok használata nélkül, nulla szénhidrátot tartalmazó édesítőszerrel tettük eritrit. További alacsony cukortartalmú lehetőségekről az oldal alján található GYIK részben beszélünk.

Összességében ez egy nagyon egyszerű recept, és olyan kellemes finomságokat készít, amelyeket magával vihet vagy élvezhet az étkezések között. Nézze meg a tápanyagok hogy lássa, mennyire egészségesek ezek az álla, és élvezze őket, amíg tartanak!

[ad_2]
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it