A 2021-es ünnepi ajándékkalauz: a Wellness Barátnak

Avatar Gadam | 2021.11.22. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozhatjuk Önnek 2021-es ajándékútmutatóinkat. Engedje meg, hogy mi bevásároljunk Önnek ebben az ünnepi szezonban.

Ha az ünnepi ajándékozási listája tele van olyan emberekkel, akik gyakran járnak gyümölcslé bárokba és fitneszstúdiókba, íme egy lista az átgondolt ajándékokról az elméjüknek és a testüknek. De legyünk őszinték, az eltöltött két év után mindannyiunknak jól jönne egy kis wellness az életünkben.

 1. Szuper plüss köntös (88 dollár): A valaha volt legkényelmesebb köntös.
 2. Gua Sha ($7): Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez működik-e, vagy csak jó érzés, akárhogy is, annyira szeretem.
 3. Súlyozott szemmaszk (34 dollár): Ez a maszk csodálatos. Segít lecsillapítani a szorongást, és tökéletesen elzárja a fényt.
 4. Főző tanfolyam (Az ár változó): A Sur La Table főzőtanfolyamain megtudhatja, hogyan kell felverni egy pitét, vagy hogyan főzheti tökéletesre az ünnepi vacsorát.
 5. Lassú égésű gyertya ($ 39): Ennek a gyertyának az illata MÉRGEZŐ (a lehető legjobb módon).
 6. Face Steamer ($ 28): Olyan ez, mint egy kirándulás a fürdőbe, de anélkül, hogy elhagyná az otthonát.
 7. Öntisztító vizes palack (150 USD): Ez a palack UV-C LED-fényt használ, hogy eltávolítsa a bioszennyeződések 99,9999%-át a vízből és a palackból. A tudomány király!
 8. Gyorsan száradó hajtörlő (39 dollár): Rengeteg hajú emberként ez kötelező.
 9. Paula’s Choice hámlasztó ($ 10): Ez a termék varázslatosan működik.
 10. Archenger (28 dollár): Az archenger segít az egészségesebb, boldogabb bőr elősegítésében. Ráadásul milyen aranyos a rózsakvarc színe?
 11. Bogyó kosár ($ 14): Ez a bogyós kosár olyan, amit BIZTOSAN nem gondolt, hogy szüksége van rá. Aranyos, funkcionális, és említettem már, hogy aranyos?
 12. Sminkes fejpánt ($ 7): Mindig nedves lesz a hajam, amikor mosom az arcom. Nemrég vettem ezt a sminkes fejpántot, és ez egy játékot megváltoztat!
 13. Supergoop fényvédő (34 dollár): A Szent Grál fényvédőm! Könnyű és nem zsíros érzetű.
 14. Eukaliptusz kézfertőtlenítő ($ 25): El fogod felejteni, hogy ez még kézfertőtlenítő is!
 15. Bala karkötők (70 dollár): Megvan az oka annak, hogy ezek a bala karperecek mindig elkelnek. Puha, nincsenek kellemetlen szélei, és nem esik le!
 16. Zuhanypároló (22 dollár): Ezek a zuhanygőzölők olyan jól működnek. Mindegyik illóolajjal van átitatva, hogy segítsen levezetni a stresszt a zoom-találkozókkal teli hosszú nap után.
 17. Eukaliptusz csomag (18 USD)
 18. Ember bögre (140 USD): Az intelligens hőmérséklet-szabályozott bögre segítségével beállíthatja az ital kívánt hőmérsékletét, és a bögre egy órán keresztül fenntartja, milyen jó?!
 19. Bodium Tea Press (40 dollár): Hogy őszinte legyek, ezt vettem még abból, hogy milyen gyönyörűen nézett ki a konyhámban, de határozottan jó tea!
 20. Ötperces napló (35 dollár): Meglepődnél, hogy öt perc naplózás milyen hatással lehet az Ön számára. A reggeli rutinom elengedhetetlen részévé vált!
 21. Shearling papucs (120 USD): ANNYIRA KÉNYELMESEK!
 22. Grecian Bust Pot ($ 16): Különös kiegészítője a könyvespolcoknak.
 23. Winter Glow Kit ($ 15): A tökéletes készlet, amikor a téli bőr sír.[ad_2]
Forrás


15 Views 0 Ratings Rate it