Egészségügyi szakember standard és mobil klinika felhasználói kézikönyve

Avatar admin | 2021.06.07. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Ez a szakasz bemutatja, hogyan végezhet más ritka tevékenységeket a VAMS-ben, például regisztrálhat COVID-19 vakcina címzettként, vagy hozzáférhet a VAMS támogatásához, vagy olyan műveleteket, amelyek csak bizonyos felhasználókra vonatkoznak, például azokra, akik több klinikán dolgoznak.

Az alábbi mezők kattintható linkek a felhasználói kézikönyv megfelelő oldalaira.

Regisztráljon COVID-19 vakcina címzettként

Tudja meg, hogyan vehet fel címzettként a VAMS-be.

Hozzáférés a VAMS több klinikájához

Hozzáférés a VAMS különböző klinikáihoz, ha több oltási klinikán dolgozik.

Hozzáférés a Támogatáshoz

Tudja meg, hogyan találhat választ a gyakran ismételt kérdésekre (GYIK) a VAMS-ról, és kérdéseket tehet fel a VAMS ügyfélszolgálatához.

Regisztráljon COVID-19 oltóanyagként

Regisztráljon COVID-19 vakcina címzettként a VAMS-ben

Mielőtt regisztrálhat COVID-19 oltóanyagként, klinikájának adminisztrátorának regisztrálnia kell klinikáját a VAMS szervezetként, majd felveheti Önt a szervezet tagjává.

Miután a klinika rendszergazdája nyilvántartásba vette a klinikát szervezetként, és felvette Önt a VAMS tagjává, regisztrációs e-mailt küldünk Önnek a vams@cdc.gov e-mail címen, amely linket tartalmaz a COVID-19 vakcina címzettjeként való regisztrációhoz.

 • Ha be van jelentkezve a VAMS-be, először napló a jobb felső sarokban a neve mellett található legördülő nyílra kattintva, majd kattintson a gombra
 • Nyissa meg a címzett regisztrációját Email értesítés és kattintson a linkre a fiók regisztrálásához. Gyors tipp: Ha ez az e-mail nem található a beérkező levelek között, akkor lehet, hogy ellenőriznie kell a levélszemét vagy spam levél mappáit.
 • A következő képernyőn írja be a email cím a klinika felhasználói bejelentkezéséhez használja.
 • Írd be a ugyanaz a jelszó akkor használja, amikor klinika felhasználóként jelentkezik be. Befejezni a reCAPTCHA, majd kattintson a gombra
  MEGJEGYZÉS: Ugyanazt az e-mail címet és jelszót kell használnia
  bejelentkezni a VAMS-be minden birtokában lévő felhasználói szerepkörhöz.

Bejelentkezés után belép a Portál kiválasztása képernyőn, ahol több portál közül választhat, köztük a Klinika Portál és a Címzett Portál. Ön most hivatalosan VAMS többportálos felhasználó!

 • Kattintson a gombra Hozzáférési portál a címzett portál alatt a címzett regisztrációjának befejezéséhez.

Gyors tipp: A VAMS-be való bejelentkezés közben portálokat válthat, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő nyílra kattint, és kiválasztja Portálváltás.

Hozzáférés a VAMS több klinikájához

Előfordulhat, hogy ugyanazt vagy különböző felhasználói szerepeket kell végrehajtania több klinikán. Miután az egyes klinikák klinikájának rendszergazdája felvette Önt, mint a klinika felhasználóját, a VAMS-ba való bejelentkezés után könnyedén hozzáférhet több klinikához.

 • A VAMS bármelyik oldalán kattintson a gombra legördülő nyíl a neve mellett a jobb felső sarokban a legördülő menü eléréséhez.
 • Kattintson a gombra Portálváltás.
 • Ha többportálos hozzáféréssel rendelkezik (azaz több portálhoz is hozzáfér – például a Klinikai portálhoz és a Címzett portálhoz), akkor ez a Portál kiválasztása Kattints a Klinika portál gombra, akkor látni fogja a Klinika kiválasztása lent látható oldal.
 • Ha csak több klinikával rendelkezik hozzáféréssel (azaz több klinikán van klinikai szerepe, de nincs hozzáférése egy másik portálhoz), kattintson Portálváltás egyenesen a Klinika kiválasztása
 • Tól Klinika kiválasztása oldalon válassza ki, hogy melyik klinikára szeretne váltani a Hozzáférési portál gombot a klinika neve alatt.

Hozzáférés a Támogatáshoz

Hol talál további VAMS-forrásokat és információkat

Segítség oldal

A Súgó oldalon válaszok találhatók a Klinikaportál szerepkörével és a VAMS-ben való hozzáféréssel kapcsolatos gyakran feltett kérdésekre (GYIK).

 • Ha segítségre van szüksége a VAMS használatakor, kattintson a súgó linkre a navigációs sáv jobb felső sarkában a támogatás megtalálásához.
 • Elolvashatja a GYIK listát, vagy kereshet egy adott témát a GYIK fül alatt található keresősávban.
Küldjön kérdést

Ügyfélszolgálat

Ha további támogatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a VAMS Help Desk. A joghatóságok és klinikák teljes körű támogatásának biztosítása érdekében a VAMS Help Desk támogatást nyújt csak a joghatóság és a klinika személyzetére korlátozódik.

Ingyenes szám | +1 833-957-1100 Működési idő | 8:00 – 20:00 EST | Hétfő péntek


Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok