Megdöbbentően egyszerű jégzselé házilag

Avatar Gadam | 2022.11.03. 1969 Views 0 Likes 0 Ratings

1969 Views 0 Ratings Rate it

jégzselé házilag

Ha volt már nyak-hát-derék vagy bármilyen izomfájdalmad, sérülésed, pontosan tudod, hogy a jégzselé kiváló fájdalomcsillapító. Mutatunk most egy nevetségesen egyszerű megoldást, amivel Te is készíthetsz házilag jégzselét.

Jégzselé házilag megdöbbentően pofonegyszerű módszerrel

A gél jégcsomagok elkészítéséhez mindössze egy liter műanyag fagyasztózacskóra, két csésze vízre és egy csésze dörzsölőalkoholra van szükséged. Miután megtöltötte a fagyasztózacskót a vízzel és a dörzsölő alkohollal, engedd ki a levegőt a zacskóból, és zárd le.

Ezután tedd egy másik fagyasztózacskóba, és hagyd a fagyasztóban egy órán át. Amikor használni szeretnéd, tedd egy törölközőre, hogy csökkentsd a bőr megégésének kockázatát. Ha nincs nálad, vagy nem akarsz dörzsölő alkoholt használni, a mosogatószer is megteszi a hatását.

A házilag készített jégzselé előnyei:

A hidegterápia nagyszerű megoldás a hát- és nyakfájás esetén, mivel enyhítheti a fájdalmat, valamint a gyulladást és a duzzanatot. Bár használhatnál egy zacskó fagyasztott terméket, a DIY gél jégzselé jobb megoldás. Sokkal kényelmesebbnek fogod érezni, mert elég jól tud a testedhez idomulni.

Persze, ettől még remélem, hogy csak nagyon-nagyon ritkán kell alkalmaznod a jégzselét.

Forrás: How to Make Your Own Gel Ice Pack or Moist Heat Pack – Atlanta, GA – Spine Surgery (atlantaspineinstitute.com)


1969 Views 0 Ratings Rate it