Egy fejlesztő becsempészte a „Flappy Bird” -t egy macOS Push Notification-be – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.12. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A „Flappy Bird” fut a macOS Push Notification alkalmazásban.
Neil Sardesai

Neil Sardesai fejlesztő újra megtette. Az iOS mérnöke, aki megtalálta a játék módját Pong a macOS dokkban, most játszik Csapkodó madár egy macOS értesítési ablakban. A játék nem elérhető mások számára, bár a tapasztalt fejlesztőknek nem okozhat gondot újjáalkotása.

A Csapkodó madár az értesítés nem port vagy hack. Ez csak egy interaktív értesítés, amely betölti a böngésző-alapú klón nak,-nek Csapkodó madár. Sardesai szerint a játék olyan iOS kiterjesztési keretrendszerekre támaszkodik, amelyeket az Apple a Big Sur kiadásával adott hozzá a macOS-hoz, tehát teljesen legitim, és nem igényel őrült megoldásokat.

Az iOS-t és különösen a Felhasználói értesítések felhasználói felület keretrendszer, képesnek kell lennie Sardesai játékának újrateremtésére, vagy saját értesítési játékok fejlesztésére. Ennek ellenére a folyamat kissé unalmas lehet, mivel fejlesztenie kell az értesítési kiterjesztést az iOS rendszerhez mielőtt portálja a Mac-re.

Neil Sardesai Twitterje tele van furcsa macOS szoftverekkel, beleértve a Króm Dinoszaurusz játszma, meccs hogy a Mac Menüsoron játszik és a Mátrixinspirált háttér ez megismétli a gépelteket. A fejlesztői szoftverekről többet talál a Neil Sardesai honlapja.

Forrás: Neil Sardesai keresztül A perem[ad_2]
Forrás link


22 Views 0 Ratings Rate it